Şimdi Ara

taban döşemeye süt döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akşam eve gelirken 1 lt kadar süt dökülmüş. oto yıkamacı aradım kapalı. bulaşık deterjanı ile silip süpürge ile çektim. kesin çözüm nedir? kokusu çıkar mı?

• Bir tanıdığımın çocuğu kutu sütü yer döşemesi üzerine döktü. Keçeye bulaşan sütün yaydığı kokuyu çıkarmak için şunları yaptı:

+ Detaylı yıkama
    + Çeşitli kimyasallar ile çıkarma
    + Koku bombaları ile çıkan kokuyu bastırma

En son yine fayda etmedi ve o bölgeyi kesip attılar, baştan döşediler. Senin iyi günlerin çünkü kışın soğuk havada "pek" koku yapmaz ama yazın o tanıdık işe geldiğinde yüzünden hissediyordum kokuyu.
    Halı yıkamacının bu konu ile ilgili meşhur yorumu ise "Abi çare yok, ya yakacan ya satacan." Arabayı da elden çıkardılar akabinde. O yüzden arabaya bedava verseler süt almamak lazım açık şekilde. Derdine çare olmak zor, geçmiş olsun.
  • Benim de başıma geldi. Geçmiş olsun. Ne yaparsan yap çıkmaz. Taban döşemesi değiştireceksin. Çıkrırız diyenlere paranı kaptırma. Taban döşemesini orjinal pahalı olduğu için çıkma almıştım ben. Bulunuyor. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkismail -- 1 Ocak 2017; 11:47:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detailing forumlarında daha iyi cevaplar alabilirsin.

• gecmis olsun kardesim araba sattirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

Bir tanıdığımın çocuğu kutu sütü yer döşemesi üzerine döktü. Keçeye bulaşan sütün yaydığı kokuyu çıkarmak için şunları yaptı:

+ Detaylı yıkama

En son yine fayda etmedi ve o bölgeyi kesip attılar, baştan döşediler. Senin iyi günlerin çünkü kışın soğuk havada "pek" koku yapmaz ama yazın o tanıdık işe geldiğinde yüzünden hissediyordum kokuyu.
    Halı yıkamacının bu konu ile ilgili meşhur yorumu ise "Abi çare yok, ya yakacan ya satacan." Arabayı da elden çıkardılar akabinde. O yüzden arabaya bedava verseler süt almamak lazım açık şekilde. Derdine çare olmak zor, geçmiş olsun.

o kadar da değil. benim de başıma geldi. leş gibi kokuyordu gerçekten. aylarca sürdü geçmesi ama geçti sonunda. kimyasal falan kullanmadım.

• Ağzı açık sirkeyi bekletme ve kibrit yakma gibi bir yöntem okuduğumu hatırlıyorum. Biraz araştırın muhakkak bir çözümünü bulursunuz.
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    SEN YAPMIŞIN OLMUŞ TAMAM GEÇMİŞ AMA NE YAPTIN ANLATIRSAN ÇOK SEVİNİRİM ÇÜNKİ ARACIMA SÜT DÖKÜLDÜ LÜTFEN YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Ağzı açık sirkeyi bekletme ve kibrit yakma gibi bir yöntem okuduğumu hatırlıyorum. Biraz araştırın muhakkak bir çözümünü bulursunuz.

CEVABINI BEKLİYORUM KARDEŞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Bir tanıdığımın çocuğu kutu sütü yer döşemesi üzerine döktü. Keçeye bulaşan sütün yaydığı kokuyu çıkarmak için şunları yaptı:

+ Detaylı yıkama

o kadar da değil. benim de başıma geldi. leş gibi kokuyordu gerçekten. aylarca sürdü geçmesi ama geçti sonunda. kimyasal falan kullanmadım.

KARDEŞİM NE YAPTIN GEÇTİ ANLAT BİZDE BİLELİM LÜTFEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Ram38As44

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

+ Detaylı yıkama

KARDEŞİM NE YAPTIN GEÇTİ ANLAT BİZDE BİLELİM LÜTFEN

ne yapsam işe yaramadı. aylar sürdü kendi kendine geçmesi. yani benim bulduğum tek yöntem "zaman" malesef. bir de benim zemine dökülmüştü. koltuğa döküldüğünü düşünemiyorum bile...

• Ram38As44 R kullanıcısına yanıt
    Ben yapmadım sadece nete o şekilde çözüm olduğuna dair bir yazı okumuştum.
  • Bende balık suyu poşetten akmıştı ne yaptırdıysak olmadı tabanı degiştirdim...
  • 2 defa yıkatmıştım 1 2 hafta yine koktu. artık koku kalmadı.
  • havalar ısındı buna rağmen koku kalmadı. biraz beklemek gerekiyor.
  • Sat :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.