Şimdi Ara

TABLET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,3d max çizimler yapıyorum.Tadilat ve dekorasyon firmam için.Tablet almayı düşünüyorum.Tablet kullanımı ve tavsiyesi ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim....

www.onlineyapimarketim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvercosmos -- 24 Mayıs 2011; 17:48:32 >

• Valla hiç tablet kullanmadım ama piyasadaki en iyi tablet markası Wacom'dur. Eğer biraz paraya kıyabilirseniz Wacom markalı bir tablet almanızı öneririm.
  • Kolaylık aslında ama bende ön araştırma yapıyorum.Teşekkür ederim....
  • Tabletle Max kullanan birini hiç görmedim ve tabletin Max'te herhangi fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Belki bazı spline çizimlerinde ve paint deformation aracını kullanırken biraz faydalı olabilir. Onun dışında bana göre Max için tablet almak gereksiz. Zbrush ya da Mudbox benzeri bir program olsa elbetteki tablet şart.

Ben Wacom Bamboo Pen kullanıyorum (Photoshop ve Zbrush için). Amatörler için giriş seviyesi bir tablet ama geç tepki verme ya da algılamama gibi sorunları kesinlikle yok. Çizim alanı biraz küçük ama ne kadar ekmek o kadar köfte işte. Tabi zamanla kalemin ucunda erime ve çizim alanında çizikler olması kaçınılmaz. Ama yoğun bir şekilde kullanmadıktan sonra çok uzun süre gider (bu arada kutunun içinden 3 tane yedek kalem ucu çıkıyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 24 Mayıs 2011; 18:49:23 >

• wacom'un yanında kanvus markasını da tavsiye ederim. kanvus fiyat/performans olarak açık ara önde görünüyor. ürüne aşağıdaki linkten ya da hizlial, bilisimport, aynigunkargo vb sitelerden ulaşabilirsiniz:

http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=217&sp=brand%3dkanvus
  • 3ds maxte tabletin çok büyük bir etkisi olmaz.Ama çizim programları photoshop yada zbrush gibi değişik programlarda tablet çok işe yarar.İşinizi çok kolaylaştırır ve gerçekçi şeyler yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tablet
    9 yıl önce açıldı
    Android Tablet Fırsatları
    11 yıl önce açıldı
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.