Şimdi Ara

Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana 200 - 400 tl arası güzel bir özellikli çin malıda olur farketmez söylermisiniz? Tablet alıcamda ne alcam karar veremedim. Ainol novo 7 aurora diyorlar. Hepsiburada Onyo haipad premium 7 diyor. Ne alcam karar veremedim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Bu tam bütçenize vebekletiniz olan ekran boyutuna bağlı.

Ainol Novo Aurora 7" =280TL civarı
    ONDO vi40 9,7"=350TL civarı

Bu ikiside beklentini karşılayacak ürünler bence.Ama seçim için fiyat ve ekran boyutu önemli.Ayrıca emin değilim ama şu anda bu ikiside stoklarda kalmadı.

EDİT:Bu konuda ana konuda soru sorabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_eee -- 16 Şubat 2012; 18:41:19 >
  • Ondo vi40 bulamadım. Auro için stokto olan site buldum.http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/222-ainol-novo-7-aurora-tablet-bilgisayar.html bu site. Başka bir tablet önerme 200 400 arası.
  • Beyler güvenilirmi site sizce nasıl maximum kredi kart taksit yaparlarmı ?
  • Güncel
  • Yokmu söylecek ?
  • bir sürü inceleme bir sürü başlık bir sürü video var. oku izle karar ver forum kirliliği yapma. ayağına hazır bekleme. Az emeğe saygı göster. herşey ayağıma gelsin istiyorsunuz. Az bişey vakit ayırıp az bişey beyninin yorup başlıkları oku hala karar veremediysen git bi yerden at kendini. deli gibi inceleme dolu forum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tablet
    9 yıl önce açıldı
    Android Tablet Fırsatları
    11 yıl önce açıldı
    Tablet önerisi
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunaygs

bir sürü inceleme bir sürü başlık bir sürü video var. oku izle karar ver forum kirliliği yapma. ayağına hazır bekleme. Az emeğe saygı göster. herşey ayağıma gelsin istiyorsunuz. Az bişey vakit ayırıp az bişey beyninin yorup başlıkları oku hala karar veremediysen git bi yerden at kendini. deli gibi inceleme dolu forum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.