Arkadaşlar bende Casper Cta e07 11a marka tablet var.Tabletim bir süre önce durduk yere bozulmustu ve hiçbirşey acılmamaya başlamıstı.Ta ki bugun sarja taktım yeşil sarj ısıgı geldi bi kere sonra hemen gıttı.bi daha şarja taktıgımda aynı ışığın gelmedigini fark ettim.Dedigim gibi tablet hiçbir şekilde açılmıyor.Lütfen yardımcı olun..Allaha emanet olun.
quote:
Orijinalden alıntı: SbsVSavaş
Arkadaşlar bende Casper Cta e07 11a marka tablet var.Tabletim bir süre önce durduk yere bozulmustu ve hiçbirşey acılmamaya başlamıstı.Ta ki bugun sarja taktım yeşil sarj ısıgı geldi bi kere sonra hemen gıttı.bi daha şarja taktıgımda aynı ışığın gelmedigini fark ettim.Dedigim gibi tablet hiçbir şekilde açılmıyor.Lütfen yardımcı olun..Allaha emanet olun.
aynı sorun bendede var kardeşim. casper sitesine girip rom indirip kurmaya çalıştım fakat yine hata veriyor.
SbsVSavaşS
kullanıcısına yanıt
servis yolu gözükmüş gibi... reset deliği falan varsa, cihazı resetle. muhtemelen sonuç alamazsın ama sen yine küçük bir ihtimalde olsa , deneyiver. en mantıklısı servisine gönder. @SbsVSavaş