Şimdi Ara

Tablet Alacaklar Önce Konuyu Okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

ainol crystal 7mı yoksa ainol flame 7mi?
    bide en ucuz hangı sıtede satılır bunlar turk sitesi yurt dısı degıl

Flame olan model bence daha üstün, Bluetooth işlemci vs..

quote:

Orijinalden alıntı: gsm9001800

quote:

İyi düşünmüşsün güzel yazmışsın ama sadece bunlarla da kalmıyor. Zira kullanıcının aradığı bir özellik bir üründe var diğerinde yok. Kullanıcı daha sonra aradığı özelliğe sahip bir ürün buluyor ama bu sefer de yukarıda bahsettiğin özelliklere dikkat etmeyebiliyor.

Özetle, özellikle istediğiniz bir özellik varsa şöyle yapınız:

Aradığınız özelliğe sahip mi diye bakıp yukarıdaki kıstaslara da uyuyorsa o ürünü seçenekleriniz arasına alınız. Uymayanları eleyiniz. Yoksa bu işin içinden çıkılmaz. On yüz bin model arasında gider gider gelirsiniz :)) Benim gibi.

Hocam herseyde bi eksiklik muhakkak vardır yardımcı olmaya calısiyorum zaten benim verdigim özellikler maximum özellikler kusurumuz varsa affola.

Yok dostum sıkıntı yok, ben ekleme yapmak istedim sadece. Benim sitemim asıl üreticilere. Şöyle her özelliği barındıran ortalama bir cihaz yapmıyorlar ki, uğraşmadan alalım!

Bildiginiz uzere ülkemizde vergi kesimi fazla oldugu icin pek F/P ürünü bulmak kolay olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

ainol crystal 7mı yoksa ainol flame 7mi?
    bide en ucuz hangı sıtede satılır bunlar turk sitesi yurt dısı degıl

Flame olan model bence daha üstün, Bluetooth işlemci vs..

quote:

quote:

İyi düşünmüşsün güzel yazmışsın ama sadece bunlarla da kalmıyor. Zira kullanıcının aradığı bir özellik bir üründe var diğerinde yok. Kullanıcı daha sonra aradığı özelliğe sahip bir ürün buluyor ama bu sefer de yukarıda bahsettiğin özelliklere dikkat etmeyebiliyor.

Özetle, özellikle istediğiniz bir özellik varsa şöyle yapınız:

Aradığınız özelliğe sahip mi diye bakıp yukarıdaki kıstaslara da uyuyorsa o ürünü seçenekleriniz arasına alınız. Uymayanları eleyiniz. Yoksa bu işin içinden çıkılmaz. On yüz bin model arasında gider gider gelirsiniz :)) Benim gibi.

Hocam herseyde bi eksiklik muhakkak vardır yardımcı olmaya calısiyorum zaten benim verdigim özellikler maximum özellikler kusurumuz varsa affola.

Yok dostum sıkıntı yok, ben ekleme yapmak istedim sadece. Benim sitemim asıl üreticilere. Şöyle her özelliği barındıran ortalama bir cihaz yapmıyorlar ki, uğraşmadan alalım!

Bildiginiz uzere ülkemizde vergi kesimi fazla oldugu icin pek F/P ürünü bulmak kolay olmuyor.

Hükumet zaman zaman cari açığı açıklıyor ama bence bu vergiler o açığı rahat kapatır. Üründen çok vergiye veriyoruz zaten biz...

• Teşekkür ederim dostum yardımların için sağol

• arkadaşlar sadece soru sordum hatamız affola falan yok estagfurullah ne demek.
    ben acer a110 aldım yeni ve sadece markasına ve kalitesine güvenip aldım elime gelene kadardda ürün hakkımda bilgim yoktu.
    sonuç şu 422 TL ye aldım istanbul bilişim a110 yine acer 800 tl fiyat biçmiş.

kısacası çin malı tablet önerirmiyim her şey fiyatlaa alakalı ve yazdıgınız özelliklerde hiç tablet göremedim o yüzden merakımdan sordum hangi ürün bu standartlarda.
    bir de şunu belirteyim çoğu çin malı veya dandiri marka diceğimiz ürünün özellikleri aslında önemli değil çünkü sadece kağıt üzerinde var o özellikler ne ekranları ekran ne de uygulamalarda hız veya grafik var. benden söylemesi görmediğiniz denemediğiniz ürün almayın içinize sinmeyecektir.

*sevgiyle kalın sorumun uslubuna dikkat ettim biraz sert gibi olmuş ama niyet öyle değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: meter90

şu oyun için böyle olmalı dediğin tabletlerden örnek verebilirmisin
    mesela hangisi 5000 mah pil gücüne sahip ve 7 inch veya başka boyutlarda hangi tablette bu özelliklerin hepsi veya fazlası var? merak ettim doğrusu.

:)
    3000 desek?
  • oğlum için almayı düşünüyorum.. oyun oynayacak..bütçem 300-400 civarında f/p olarak önereceğiniz tablet varmı? tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogh

quote:

şu oyun için böyle olmalı dediğin tabletlerden örnek verebilirmisin
    mesela hangisi 5000 mah pil gücüne sahip ve 7 inch veya başka boyutlarda hangi tablette bu özelliklerin hepsi veya fazlası var? merak ettim doğrusu.

:)
    3000 desek?

Neden olmasın ancak sunu soylemeliyim kullanım süresi 2,5 saatten fazla olmayacaktir bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

oğlum için almayı düşünüyorum.. oyun oynayacak..bütçem 300-400 civarında f/p olarak önereceğiniz tablet varmı? tşkler

Ainol crystal ve Cube 30 gt modellerine bakabilirsiniz
    Bir diger alternatif Artes D708 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

Teşekkür ederim dostum yardımların için sağol

Nedemek baska sorununuz varsa sorabilirsiniz

• quote:

quote:

oğlum için almayı düşünüyorum.. oyun oynayacak..bütçem 300-400 civarında f/p olarak önereceğiniz tablet varmı? tşkler

peki bu dediğiniz tabletleri uygun fiyata nereden alabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

peki bu dediğiniz tabletleri uygun fiyata nereden alabilirim?

MACROSİM(Ainol) ve gold gibi firmalardan bakabilirsiniz.
    Alternatif ; 51Cube sitesinede bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsm9001800 -- 19 Aralık 2012; 11:42:45 >

• tşşkler
  • quote:

tşşkler

Nedemek iyi gunler.

• quote:

arkadaşlar sadece soru sordum hatamız affola falan yok estagfurullah ne demek.
    ben acer a110 aldım yeni ve sadece markasına ve kalitesine güvenip aldım elime gelene kadardda ürün hakkımda bilgim yoktu.
    sonuç şu 422 TL ye aldım istanbul bilişim a110 yine acer 800 tl fiyat biçmiş.

kısacası çin malı tablet önerirmiyim her şey fiyatlaa alakalı ve yazdıgınız özelliklerde hiç tablet göremedim o yüzden merakımdan sordum hangi ürün bu standartlarda.
    bir de şunu belirteyim çoğu çin malı veya dandiri marka diceğimiz ürünün özellikleri aslında önemli değil çünkü sadece kağıt üzerinde var o özellikler ne ekranları ekran ne de uygulamalarda hız veya grafik var. benden söylemesi görmediğiniz denemediğiniz ürün almayın içinize sinmeyecektir.

*sevgiyle kalın sorumun uslubuna dikkat ettim biraz sert gibi olmuş ama niyet öyle değildi.

Tabiki benimde düşüncem ortak alacagınız tableti inceleme sanşınız varsa kesinlikle bir ön inceleme yapılmalı.

• hepsiburadada şu an acer a110 var bu özelliklerden sadece pili tutmuyor ama pilide min 5 max 15 saat aralığında (bekleme süresini ölçmedim) alın kullanın derim sadece aksesuar sıkıntısı var bu ürünün şu an özellikle ekran koruyucusu bulamadık.
    fiyat 422 TL bakın derim forumda da bir yerlerde olacaktı bu ürün konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_

Asus TF300T 1A157A 32GB mi yoksa Sony Xperia Tablet S 32 GB mi daha iyi ya da önerebileceğiniz iyi bir model var mı?
    bende garantili ve iyi bir tablet almayı düşünüyorum.
    tableti okulda derslerime yardımcı olmasının (office prog.) yanında oyun oynamak (asfalt, maç, araba yarışı vb.), hd flim seyretmek, evde de internete girmek için almayı düşünüyorum. bütçem 900 tl kadar tablet almayı düşünüyorum.
    aşagıdaki ürünleri buldum. bu ürünler içinden hangisi daha iyi ve uzun süre kullanabileceğin bir üründür?
    yada önerebileceğiniz iyi bir model var mı?

Polypad 8208HD 8GB
    Sony Xperia tablet s 32gb
    Asus TF300T 1A157A 32GB
    Ainol Novo 10 Hero 16 gb
    Apple iPad Mini 16GBbende garantili ve iyi bir tablet almayı düşünüyorum.
    tableti okulda derslerime yardımcı olmasının (office prog.) yanında oyun oynamak (asfalt, maç, araba yarışı vb.), hd flim seyretmek, evde de internete girmek için almayı düşünüyorum. bütçem 900 tl kadar tablet almayı düşünüyorum.
    aşagıdaki ürünleri buldum. bu ürünler içinden hangisi daha iyi ve uzun süre kullanabileceğin bir üründür?
    yada önerebileceğiniz iyi bir model var mı?

Polypad 8208HD 8GB
    Sony Xperia tablet s 32gb
    Asus TF300T 1A157A 32GB
    Ainol Novo 10 Hero 16 gb
    Apple iPad Mini 16GB

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.