Şimdi Ara

Tablet almak istiyorum. Android mi? iPad mi? Windows 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette gezinmek, office doyalarını görüntülemek, e-kitap okumak, derste dokunmatik kalemle not tutmak için tablet almak istiyorum. Akıllı telefonum olmadığı için 3Gli olmasını istiyorum. Asus tf300 almaya karar vermiştim ancak androidin tabletlerde başarılı olmadığı yorumlarını gördüm. Buna karşılık olarak Android 4 ve 4.1 ile sorunların önemli ölçüde giderildiğini de duydum. iPad in akıcılığı ve uygulama desteği gerçekten güzel ancak sık sık dosya atmam gerekecek. iPad de biraz uğraştırıcı olacak galiba. iPad için çok güzel not alma uygulamaları olduğunu forumda gördüm buna benzer android uygulamalar da var mıdır acaba? Wİndows 8 tabletleri beklemem gerekir mi? Bu yıl sonuna doğru satışa çıkacakları söyleniyor ancak fiyatları konusunda çekincelerim var. Tablete 1300 1400 tl den fazla vermek istemiyorum. Bu fiyat aralığındaki iPAd 2 ler de 16 gb olduğu için yetmeyebilir diye düşünüyorum. Film - dizi izlemek, oyun oynamak gibi düşüncelerim pek yok dolayısıyla ekran çözünürlüğünün çok iyi olmasına da gerek yok.
    Özet olarak söylediğim amaçlar için Android yeterli midir? Windows 8 i beklememi tavsiye eder misiniz? Asus tf300 bu işlerimi rahatlıkla görür mü?

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Bende hem ipad 2 hem de motorola xoom2 tablet bilgisayarlari var. Ikisinide etkin olarak kullandim. Ancak benim tabletten beklentim tam bir internet deneyimi olsun yani flashli siteleri acabileyim, online film izleyebileyim fizy gibi sitelere ekstra uyuglama olmadan girebileyim ve kesinlikle oyun oynamak olmadigindan motorolo xoom 2 yi kullaniyorum. Ipad i verdim abime. Ipad te oyun oynamak inanilmaz guzel ve zevkli tamam ama her sey icin uygulama olmasi can skici bir yerden sonra takip edemez oluyorsunuz. Su uygulama neredeydi deyip aramaktansa browser a bas ve istedigin siteye git.
  • Nexus 7 öneririm. Kendisi yeni f/p kralı oluyor. Takılma kasma yok. İpade boşuna para verme android tegra oyunları desteğiyle apple storeu aratmiyor neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Nexus 7 öneririm. Kendisi yeni f/p kralı oluyor. Takılma kasma yok. İpade boşuna para verme android tegra oyunları desteğiyle apple storeu aratmiyor neredeyse.

Ben de Nexus'u bekliyorum ama Turkiye'ye gelmesi Eylul'u bulur diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1300, 1400'ün varsa yeni ipad al; hiç pişman olmazsın. Benim o civarlarda param olmadığı için asus google nexus 7 alıyorum. Tablette ipad'in üstünlüğü inanılmaz çünkü tablet demek uygulama çeşitliliği ve kaliteliliği demek; ipad de bunun hakkını çok güzel veriyor. Zaten yeni ipad'in inanılmaz kaliteli bir ekranı var. Ben asus google nexus 7 da almayacaktım, para biriktirip ipad alacaktım. Bunun en temel sebebi de android tabletlerin menü geçişlerine bile ağırlaşmasıydı ama nexus 7 bu konuda gayet iyi bir tablet. arkasında da google'ın yazılım desteği olunca üstelik en ucuz yeni ipad'in yarı fiyatına olunca ben de alayım dedim.

windows 8 hakkında yorum yapmak içinse çok erken, bir çıksın bakalım artı eksi yönlerine ona göre karar veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Hocam 1300, 1400'ün varsa yeni ipad al; hiç pişman olmazsın. Benim o civarlarda param olmadığı için asus google nexus 7 alıyorum. Tablette ipad'in üstünlüğü inanılmaz çünkü tablet demek uygulama çeşitliliği ve kaliteliliği demek; ipad de bunun hakkını çok güzel veriyor. Zaten yeni ipad'in inanılmaz kaliteli bir ekranı var. Ben asus google nexus 7 da almayacaktım, para biriktirip ipad alacaktım. Bunun en temel sebebi de android tabletlerin menü geçişlerine bile ağırlaşmasıydı ama nexus 7 bu konuda gayet iyi bir tablet. arkasında da google'ın yazılım desteği olunca üstelik en ucuz yeni ipad'in yarı fiyatına olunca ben de alayım dedim.

windows 8 hakkında yorum yapmak içinse çok erken, bir çıksın bakalım artı eksi yönlerine ona göre karar veririz.

Aslında 1300 1400 tavan fiyatım ve o fiyata 4Gli yeni iPad de pek yok. iPad 2 alsam pişman olur muyum? Ekran çözünürlüğü benim için olmazsa olmaz değil. Almışken 3Gli almak istiyorum.

Windows 8 için bu cevabı bekliyordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcpr

quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Hocam 1300, 1400'ün varsa yeni ipad al; hiç pişman olmazsın. Benim o civarlarda param olmadığı için asus google nexus 7 alıyorum. Tablette ipad'in üstünlüğü inanılmaz çünkü tablet demek uygulama çeşitliliği ve kaliteliliği demek; ipad de bunun hakkını çok güzel veriyor. Zaten yeni ipad'in inanılmaz kaliteli bir ekranı var. Ben asus google nexus 7 da almayacaktım, para biriktirip ipad alacaktım. Bunun en temel sebebi de android tabletlerin menü geçişlerine bile ağırlaşmasıydı ama nexus 7 bu konuda gayet iyi bir tablet. arkasında da google'ın yazılım desteği olunca üstelik en ucuz yeni ipad'in yarı fiyatına olunca ben de alayım dedim.

Aslında 1300 1400 tavan fiyatım ve o fiyata 4Gli yeni iPad de pek yok. iPad 2 alsam pişman olur muyum? Ekran çözünürlüğü benim için olmazsa olmaz değil. Almışken 3Gli almak istiyorum.

Windows 8 için bu cevabı bekliyordum :)

hocam apple için hep şöyle bir alım mantığı olması gerektiğini benimsedim ben. elinde bir apple ürünü varsa bir sonrakini değil, 2 sonrakini almak; ama ilk defa alıyorsan en yenisini almak. ipad 2 sahipleri the new ipad almasalar da olur. sadece ekran güzelliğinden yararlanamazlar ama ipad'i olmayan biri şu dakikadan sonra yeni ipad almalıdır bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.