Bildirim
tablet almak istiyorum hangi markayı tavsiye edrsiniz ! yardım....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: klima arıza cevap
tablet almak istiyorum hangi markayı tavsiye edrsiniz ! yardım....
200 tl den başlıyor so nu yok gibi birşey iş görecek sağlam uygun olanı hangisi
Pek çok seçenek ve pek çok kullanım alanı var. Siz ne yapmak istediğinizi yazarsanız daha fazla yardımcı olunabilir. -
Konuyu Android Tabletler bölümüne açarsan daha çok yardımıcı olurlar -
Arkadaşlar hd film izlemek gazete günlük işlerimde taşınabilir olduğu için tablet düşünüyorum hangi marka ve modelleri güzel bukonuda yardım larınzı beklıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: klima arıza cevap
Arkadaşlar hd film izlemek gazete günlük işlerimde taşınabilir olduğu için tablet düşünüyorum hangi marka ve modelleri güzel bukonuda yardım larınzı beklıyorum
Ben çok anlamam ama BİM'e de bir tablet geliyormuş.Geçen Fotoğraf Makinesi adlım iyi çıktı bunu da bir araştır istersen ayrıca dediğim gibi ANDROİD TABLET'ler bölümüne konu açarsan yardım edecek daha çok arkadşımızı bulabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/forumid_710/tt.htm buyur buradan ulaşabilirsin.
-
quote:
Konuyu Android Tabletler bölümüne açarsan daha çok yardımıcı olurlar
tamam teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X