Şimdi Ara

Tablet Almayı Düşünüyorum Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye edeceğiniz tabletlerin benim yapacaklarımı kısıtlamasını istemiyorum. Yani her ne kadar sadece internette gezinmek için falan alsam da tableti kurcalamak istiyorum.

Tabletlerde aradığım özellikleri sırasıyla yazıyorum ( Yukarıdan aşağıya önemi azalıyor)

1. Tabletin sorun çıkartmaması ve kaliteli olması ( aniden kapanma, şarj olmama, oyunlarda takılma, açılmama gibi. )

2. Tabletin dokunmatiği ( Kapasitif olması tercihim, tepki süreleri kısa olanları tercih ediyorum)

3. Wifi ( b/g/n tercihim)

4. Ekranın netliği kalitesi vs. ( Ölü pixel çıkmasın. Film izlerken bişeye benzesin yeter )

5. Tabletin bataryası ( Nette gezinirken ve ya oyun oynarken en az 1,5 saat gitmesi yeterli)

6. Garanti ( olsa fena olmaz)

7. Bluetooth ( olsa fena olmaz)

Tableti ise internette gezinmek ve internetten film izlemek için ve biraz da oyun için almak istiyorum.
    Benim model olarak düşündüm bazı tabletler var, onlar hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Ancak yorumlarınız teorik olmasa çok memnun kalırım. Kullanıcı yorumlarına daha çok önem veriyorum.

Almayı düşündüklerim:
    Ainol Novo 10 Hero Dual Core
    Ainol Novo 7 Venus Myth
    Piranha Pro 2 Tab 9.0
    FlyTouch 5'ten sonrası
    Dark EvoPad R8016 8inc 16GB

APPLE tabletler tavsiye etmeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler...

EDİT: Bütçem max 400TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salo7604 -- 21 Mart 2013; 20:58:19 >

• verdiklerin arasında en iyisi nova hero ama bütçeni söylersen daha çok yardım edebilirim
  • 400TL'lik bütçem var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.