Şimdi Ara

Tablet almayı düşünüyorum, Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar, ben yakın zamanda bir tablet almak niyetindeyim, ama bu iş okadar karmaış vede okadar çok seçenek var ki (çok anlamıyorum) kafa karışıyor ister istemez.Tablet alırken ne için kullanacağın elbet önemli ben size kriterleri söyleyeyim siz bana yardımcı olun lütfen.
    Ben tableti içine atacağım filmleri dışarıda seyahatte falan izlemek için kullanacam.Elbette oyun oynamak için ve internete girmek için de.İnternet videolarını açması şart. GPS olmasa sorun olmaz.^G diye birşey varmış wifi siz internete bağlanabilmek için sanırım o da lazım.Android işletim sistemi düşünüyorum.Ve tabi donup kasmaması gerekiyor. Bütçeye gelince en çok 300-350 tl verebilirim.Bu fiyata bu saydıklarım vardır sanırım.
    Önerilerinizi bekliyorum. (Marka konusunda kesin bir düşüncem yok ama çakma markalardan olmamalı)

• 3G li ve markalı örneğin Samsung tablet için bütçeniz yetersiz.
    Forumun Çin malı -çakma mı değil mi bilemem- tabletler bölümünde araştırmanız gerekir.. Onların çoğunda harici 3G (yani dıştan bağlanan Vınn gibi) modem bağlama imkanı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 6 Ekim 2013; 14:35:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar almayı her yonuyle arastırıp almayı dusunduğum su var
    Piranha business II tab 9 inç fiyatı 250 tl ozellıklerı ıyıymıs butcemede uygun bırkac ozellıkten feragat edıyoruz ama napalım Kullanan varsa lutfen deneyımlerını paylassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSmart

Bu aralar almayı her yonuyle arastırıp almayı dusunduğum su var
    Piranha business II tab 9 inç fiyatı 250 tl ozellıklerı ıyıymıs butcemede uygun bırkac ozellıkten feragat edıyoruz ama napalım Kullanan varsa lutfen deneyımlerını paylassın

Ozellikleri neymis bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Bu aralar almayı her yonuyle arastırıp almayı dusunduğum su var

Ozellikleri neymis bunun?

Modeli aynen googleye gırersenız artısını eksisini herseyini gorursunuz
  • MrSmart M kullanıcısına yanıt
    Yukarida donup kasmamasini istiyorum demissiniz ama bu alet donabilir kadabilir...

• Konu burada tartışılırsa yeterli ilgiyi görmez...
    Burada Samsung cular yoğun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Konu burada tartışılırsa yeterli ilgiyi görmez...
    Burada Samsung cular yoğun..

Pardon tam anlamadım konuyu nerede açmam gerekiyor?
  • malesef o piranhanin ozellikleri pekte iyi değil. onerim samsun tab3 7.0 yada artes ve dark gibi markalrin modellerini oneririm ucuz city hepsi burada gibi sitelerde butçenize uygun modeli bulup forumdaki konusundan kullanici yorumlarina bakabilirsiniz.

piranhanin fiyati iyi ancak imkaniniz varsa teknosa veya bimeksteki tabletleri inceleyin 300 lira alti çoğu tabletin kullanilamaz derecede kotu olduğunu anlarsiniz(tabi bu artes ve dark icinde geçerli)
    mobilde olduğumdan pekte iyi bir yazi olmadi hocam kusura bakmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

malesef o piranhanin ozellikleri pekte iyi değil. onerim samsun tab3 7.0 yada artes ve dark gibi markalrin modellerini oneririm ucuz city hepsi burada gibi sitelerde butçenize uygun modeli bulup forumdaki konusundan kullanici yorumlarina bakabilirsiniz.

piranhanin fiyati iyi ancak imkaniniz varsa teknosa veya bimeksteki tabletleri inceleyin 300 lira alti çoğu tabletin kullanilamaz derecede kotu olduğunu anlarsiniz(tabi bu artes ve dark icinde geçerli)

İlgilendiğiniz için tesekkur ederım sımdılerde baska bır tabletle ılgılenıyorum pıranha yı ıkıncı plana attım ılgılendığım Codegen ultimix 95 9,7 inch bılgınız varsa paylasır mısınız?

• quote:

quote:

malesef o piranhanin ozellikleri pekte iyi değil. onerim samsun tab3 7.0 yada artes ve dark gibi markalrin modellerini oneririm ucuz city hepsi burada gibi sitelerde butçenize uygun modeli bulup forumdaki konusundan kullanici yorumlarina bakabilirsiniz.

İlgilendiğiniz için tesekkur ederım sımdılerde baska bır tabletle ılgılenıyorum pıranha yı ıkıncı plana attım ılgılendığım Codegen ultimix 95 9,7 inch bılgınız varsa paylasır mısınız?

malesef pek bir bilgim yok ancak ozellikleri fiyatina gore oldukça iyi ana konusunda wifi in kotu olduğundan bahsediyorlar ancak... mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81983367&p=1

• quote:

quote:

quote:

malesef pek bir bilgim yok ancak ozellikleri fiyatina gore oldukça iyi ana konusunda wifi in kotu olduğundan bahsediyorlar ancak... mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81983367&p=1

Hocam diğer özellıklerı bukadar iyiyse wifi ye katlanacağız napalım Birde bunlarda 3g olayını pek anlamıyorum bazı modellerle uyumludur falan dıyor nedemek oluyor bu bılgınız var mı

• bunun 2 çeşidi var hocam birincisi dahili giriş yani direk sim karti tablete takarak 3g kullanimi
    diğeri ise turkcel vınnn, vodafone vodem gibi 3g stick dediğimiz aletleri tablere bağlayarak.
    dahili olanlarin genelde ozellikleri duşuk ve pahalı ancak dediğim gibi 3g sticklere ihtiyaçlari yok
    bu codegende de 3g stick ile 3g kullanabilirsiniz ana konusunda desteklenen modeller yazar.

ancak hocam wifi onemli bir ozellik dandik surekli kopan bir wi fi sizi tabletten aninda soğutabilir o yuzden iyice araştirma yapmadan karar vermeyin. zaten bazi arkadaşlarda onerikerde bulunur.

• Linkmaster kullanıcısına yanıt
    3G konusunu anladım sanırım tesekkurler yanı destekledığı vodem vınn gıbı modellerle ınternete gırebılıyorum ancak akıllı telefonlardaki sekilde giremiyorum doğru mu?
    Wireless e gelince bazıları iyi diyor bazıları kötu diyor demekki ne çok iyi ne çok kötu böyle bir çıkarımda bulundum Zaten cok kötu olsa almam
  • quote:

3G konusunu anladım sanırım tesekkurler yanı destekledığı vodem vınn gıbı modellerle ınternete gırebılıyorum ancak akıllı telefonlardaki sekilde giremiyorum doğru mu?
    Wireless e gelince bazıları iyi diyor bazıları kötu diyor demekki ne çok iyi ne çok kötu böyle bir çıkarımda bulundum Zaten cok kötu olsa almam

evet yani sim i tablet yerine o vınn a takiyorsunuz onuda tablete bağlayıp kullaniyorsunuz.

wifi konusunda evde kullanicaksaniz pek bir sorun olmaz heralde yinede malesef kesin bir şey diyeniyorum.

• Linkmaster kullanıcısına yanıt
    Oldu hocam tesekkurler
  • Galaxy tab 7.0 al 400 e

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Galaxy tab 7.0 al 400 e

Tabii 3G siz e razı ise...

• quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Galaxy tab 7.0 al 400 e

Tabii 3G siz e razı ise...

O fiyata en iyi markali tablet o

• Huawei Youth 7 var. 3G'li 330 tl turkcell mağazada. İnceleyin isterseniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.