Şimdi Ara

tablet aranıor (güncelllll)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde şunlar var:xbox 360 premium tüm kutu içeriği ile (modifiye ettim ve süper oldu iserseniz resimlerini gönderebilirim resim koymadım çünkü evde deilim ve modifiye ettiğimde bir delik açtım ve deliğe pervane taktım buz gibi oldu makina hiç ısınmıyor yani 3k olma riski slimlerden bile az ) yanında 124 adet oyun hepsi güncel oyunlardır 640 gblik harddisk masa vantilatörü 2+1 minton hoparlör ve 90a yakın pc oyunu(12si orjinal) bu kadar şeyi bu fiyata zor bulursunuz satmamın nedeni tablet alacak olmamdır bu kadar şey sadece 520 tl isteyene get ilan açılır(sahibinden comda) ama get ilan için ne kadar istiorlarsa üstüne eklerim fiyatın takas olarak sadece tablet olur

CEVAPLARIIZI BEKLİORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtklc15 -- 10 Ekim 2011; 16:03:24 >

• merhabalar bende onyo 7" nanopad tablet pc var onyo'nun en son çıkardığı tablettir. düşünürsen konuşalım.
  • mhmtklc15,
    güzel kardeşim lütfen forumu verimli kullanmak,kirlilik yaratmamamk adına ilanını uygun olmayan bu bölümden kaldır.
    İstersen İkinciel bölümünde ilan açabilirsin.
  • kusura bakmayın işim aceleye geldi değiştiririm
  • İstersen ilk gün 2.el bölümünün xbox kısmına ilan aç, ertesi gün tekrar ilan açma hakkın olacaktır,onunla da 2.el - tablet kısmına açarsın
  • ilanı açtım tabletler kısmına ve de xbox kısmına uyarınız ve yardımınız için teşekkürler
  • ilanı açtım tabletler kısmına ve de xbox kısmına uyarınız ve yardımınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.