Şimdi Ara

Tablet arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android li bir tablet almak istiyorum. Olmazsa olmaz özellikler 7 inç ekran, 1024*600 çözünürlük ve 1 gb ram. Bütçem 400 maximum 450. Aslında istediğim tablet Nexus 7 ama burda pahalıya satılıyor. Yurtdışından getirtebilecek bir tanıdığımda yok. Tavsiyeleri alabilirim.

• Bence senin işini Polypad 7208 görür.1024x600 çözünürlük var 1 gb DDR3 ram var 8 gb dahili hafıza 7'' ekran genel özellikleri bunlar fakat kamera önemli diyosan 7208 alma 0.3 mp kamerası var oda bana yeter ama seni bilemem fiyatına gelirsek 350 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa bide unutmadan söyleyim Cortex A9 1,5 Ghz işlemci var çift çekirdek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 530 a çıkabilirsen acer a110 tavsiye ederim özellikleri nexus 7 ile aynı sayılır

http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012
  • Ainoller senin işini çok rahat görür. Ama 250 liraya artes d708 var tam bir f/p canavarı.
  • Artes d708 gerçekten f/p canavarıymış. Polypad 7208 de güzel. Onda v712 ye denk geldim internette, oda güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcWarrior

Artes d708 gerçekten f/p canavarıymış. Polypad 7208 de güzel. Onda v712 ye denk geldim internette, oda güzele benziyor.

artes in teknik desteği de çok iyi tavsiye ederim. ben kendim artes d821 kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalemli tablet önerisi
    6 gün önce açıldı
    Pubg için tablet önerisi
    6 ay önce açıldı
    Tablet önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sahibindene falan bak yurtdışı sıfır alabilirsin , ucuzunu bulup almanı tavsiye ederim markasız tanınmamış şeyler alma , samsung da düşünme tab 7.0 olanları , touchwiz olduğu için çok kasıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umtttt U kullanıcısına yanıt
    Artes D708 i Ocak ayında aldım. Haziranda ekranı durup duruken boydan boya çatladı. Servis değişim üretini 75 lira olduğunu söyledi. Zaten 200 liraya almıştım.Ön paneli ebayden bulup 15 dolara sipariş ettim ama gelmedi. Yeni tablet bakıyorum ya ipad mini yada nexus 7 alıcam.
  • Aman samsunga bulaşma da hocam istediğini al
    İpad mini sahibi olarak nexusa göre çok iyi olduğunu söyleyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.