Şimdi Ara

Tablet bilgisayarları her açıdan test eden benchmark programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba şu anda elimde novo 7 paladin var. (beklentilerimin üstünde performansı var beğendim. daha sonra uzun açıklama yaparım)

bir kaç haftaya 2 tane daha tablet gelecek. arkadaşlarımdan da galaxy tab ve asus transformers bulacağım

Tüm tabletleri topluca test etmek istiyorum. Bu amaçla performansını ve ekran kalitesini ölçebilecek benchmark program önerilerinizi bekliyorum

işlemci-ram olsun 3D olsun ekran kalitesi ölüpiksel vs. olsun her türlü test edelim. incelemeleri ilerleyen zamanlarda dhye yükleyeceğim

• hayırlı olsun sonunda ggelmeye başladı testlerinizi tüm dh olarak beklyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

hayırlı olsun sonunda ggelmeye başladı testlerinizi tüm dh olarak beklyoruz.

cihazı verdik bile arkadaşa

tekrar sipariş edeceğim

Konuyu gene uplamak durumundayım. bildiğiniz benchmark programları ve ne şekilde test etmemi istiyorsanız yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 5 Şubat 2012; 2:54:01 >
  • yokmu bilen banada lazım?
  • Passmark kullanabilirsiniz.Tablet ile ilgili bütün özellikleri ve tablet sistem hakkında bilgileri alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.