Şimdi Ara

Tablet icin data hatti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ipad mini 4G 64 GB aldim. Simdi sira internet almakta... Ne onerirsiniz guzel bir kampanya/secenek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

Arkadaslar ipad mini 4G 64 GB aldim. Simdi sira internet almakta... Ne onerirsiniz guzel bir kampanya/secenek var mi?

Yalnızca data paketi olarak
    Turkcell sınırsız 1GB - aşımda ay sonuna kadar 96kbps ile devam eder 25TL.(Turkcell'den başka kullanmam dersin diye yazdım yoksa fiyat fahiş) Faturasız

Bimcell 1GB - aşımda standart ücret yansıtılır 14.5TL(faturasızların arasında en uygunu) Faturasız

Avea Sınırsız 2GB - aşımda ay sonuna kadar 96kbps ile devam eder 29TL (1gb yetmez dersen) Faturalı

Avea Sınırsız 4GB - aşımda ay sonuna kadar 96kbps ile devam eder 39TL(çok kullanırım diyorsan bunu al) Faturalı

PttCell Sınırsız 1GB - aşımda ay sonuna kadar 128kbps ile devam eder 10TL (favorim) Faturalı
  • Vodafone
    15 gb adil kullanım sonrası 256 kbps sınırsız...

45 tl...(ilk yıl artı 5 tl yeni hat ucreti)

Önceden sadece kurumsaldi şimdi bireysel olarak da mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 16 Eylül 2014; 23:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Vodafone
    15 gb adil kullanım sonrası 256 kbps sınırsız...

45 tl...(ilk yıl artı 5 tl yeni hat ucreti)

Önceden sadece kurumsaldi şimdi bireysel olarak da mevcut...

Hocam link varmı?
  • 4.5 senedir iPad 2 ile Turkcell 4GB internet kullanıyorum. Bana yetiyor, hiç fatura arttırımı ya da hız düşmesi olmadı.. ayda 35TL..
  • silentenigma07 S kullanıcısına yanıt
    hocam, vodafone nun sitesinde var mı bilmiyorum.

benim şu şekilde haberim oldu ve data hattını aldım...

Geçen sene bu şekilde kurumsal var dı ve ben kurumsal hat alamıyordum bir arkadaşım benim için aldı ve ben onu kullanıyordum ancak taahhüt bitince yenileme gerekti ve arkadaşım olmadan yapılamadı bu işlem doğal olarak.

Ben bu işi nasıl halledeceğiz diye çözüm üretmeye çalışırken (arkadaşım çok rahat olmadığı için istediği zaman gelemiyordu) bizi dinleyen sanırım daha yetkili bir bayi çalışanı aynı data hattının bireysel de şu anda olduğunu istersem alabileceğimi söyledi.

benle ilgilenen arkadaş yok mok falan dedi ama ekrandan "L" kodlu işleme bak dedi ve bu paket karşımıza çıktı.

işin ilginci (aslında çok emin değilim ama) taahhüt de yok. eğer iptal ettirirsem sadece yeni hat parasını yansıtıyorlar.

bende hemen aldım data hattını sonra arkadaşım müsait olunca da onunkini iptal ettirdik.

Bu yüzden web de var mıdır varsa hangi sayfanın dibinde gizlidir bilmiyorum..

tanıdığınız bildiğiniz bir bayi varsa sanırım o şekilde bilgi alabilirsiniz...

• silentenigma07 S kullanıcısına yanıt
    Size cevap yazdıktan sonra google amca yardımıyla bir nette arayayım bakayım dedim ve bu konu ile ilgili hiç bir şey bulamadım...

Sadece 15gb 12 ay taahhüt 80 tl 20 gb 24 ay taahhüt 80 tl bulabildim...

Dediğim gibi sanırım bunun cevabını sadece bayi den alabilirsiniz...

Bir düzeltme yapayım hız 256 ya değil 128 e düşüyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 18 Eylül 2014; 3:16:33 >
  • Simdi vodafone bayisinden ciktim ama yok bulamadilar hocam... Arkadasinizin numarasini biliyorsaniz kntrl edelim dediler ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone da kademeli paket var 1 gb 10 tl her asimda 10 tl ye 1 gb veriliyor ne kadar kullanirsan o kadar oduyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell de data data hattı yok diye biliyorum, yanlış mı biliyorum.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.