Şimdi Ara

Tablet Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tablet alma fikrim var ama kafam çok karışık.İlk başta önceliğim bu 300-500 tl arası android tabletlerdi(piranha,onyo vs..) fakat onlar çöp hiç alma iş görmez onun yerine ipad1 al daha ii diyolar ne derece doğru veya ne derece iş görür bilemiyorum önceliğim bu.Yada telefon özellikle fiyatı 800 civar bir tablet mi alim diye düşündüm fakat sırf telefon özellikli diyede aynı fiyata daha iyi tabletlerden vazgeçmiş mi olurum lütfen acil yorum ve yardımlarınız bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarsatir -- 30 Ekim 2012; 1:01:39 >

• acil cewap
  • http://www.netsiparis.com/detay/38561275174/SAMSUNG-P7300-GALAXY-TAB-8-9 samsung un tableti iyi ipad 1 alma alıcaksan 3 alıcaksın oda pahalı gerek yok diğer piranha felanda alma bence boşuna bu galaxy tablet iyi yada samsung galaxy note var oda tablet gibi
  • telefon özelliği var mı bunda peki? bide sonuçta fiyat farkıda var polypadler fealn iş görürmü 9 serisi fealn 500 civarı onlarda mı tırt :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarsatir

Arkadaşlar tablet alma fikrim var ama kafam çok karışık.İlk başta önceliğim bu 300-500 tl arası android tabletlerdi(piranha,onyo vs..) fakat onlar çöp hiç alma iş görmez onun yerine ipad1 al daha ii diyolar ne derece doğru veya ne derece iş görür bilemiyorum önceliğim bu.Yada telefon özellikle fiyatı 800 civar bir tablet mi alim diye düşündüm fakat sırf telefon özellikli diyede aynı fiyata daha iyi tabletlerden vazgeçmiş mi olurum lütfen acil yorum ve yardımlarınız bekliyorum..

Ölmüş ürün almak bana pek mantıklı gelmiyor. Şöyle misal telefon bölümünde 1200tl ye samsung s2 al diye öneri yapiyorlar yahu samsung 4.1 alir 4.2 almayacak.çöp olcak 1sene gecmeden s2 1200tl s3 yurtdısı 1300 tl al 1sene garantide anakartı harc. s2 1200 aldın 700e zor satarsın s3 1000 versen anında kaparlar. bunları hiç düşünmeden öneri yapiyor herkes 2.5sene önce cıkmıs tele 1200 para verilirmi ?.

İpad 1 de ayn mantık

Sana önerim para cok sorun degilse w8 tabletler geliyor onları bekle avrupada cikti.

• para sorun değil derken ne kadar civarı olıcak? bide bendede sıkıntı var tam olarak ne kadar kullanırım ne derece kullanırım o kadar para werip köşede durmasındanda korkuyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix ve MacOS Problemi
    3 yıl önce açıldı
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.