Şimdi Ara

Tablet mi ? replika note 3 mü almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 350 lira bütcem var ve android tablet almayı düşünüyordum fakat birde aklıma son zamanlarda yaygınlasan ve 1.sınıf replika ''note 3 '' denilen ürünlerden mi alsam ?

Eğer tablet al diyorsanız,ne onerirsiniz ? asıl amacım oyun oynamak bu tablette.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

Arkadaşlar 350 lira bütcem var ve android tablet almayı düşünüyordum fakat birde aklıma son zamanlarda yaygınlasan ve 1.sınıf replika ''note 3 '' denilen ürünlerden mi alsam ?

Eğer tablet al diyorsanız,ne onerirsiniz ? asıl amacım oyun oynamak bu tablette.

note 3 bende almak istiyorum ama korkuyorum. sonradan patlarmı elimde diye
  • tatalanya kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-me176cx-intel-atom-z3740-133ghz-1gb-ram-8-gb-disk-7-cam-and44.html#ozellikler bu tableti alabilirsin gpu su intel hd graphics adreno 330 ve power vr g6430 gpularıyla aynı gibi(bnce hd graphic ikisindende iyi) 4 çekirdek li gpu 800 mhx ve 4 çekirdek işlemci 1.86ghz android 4.4 bu gpu 1280x800 çözünürlükte çoşar şçyle düşün bu gpu ile ipad air in gpusu eşit ipad de retina ekran (1536 x 2048) var asus da ise hd yani 1280x800 ipad o yüksek ekran çözünürlüğüne rağmen muazzam bi oyun performansı veriyosa bu tableti sen düşün

• Hocam teşekürler öneriniz için fakat replika telefon almak zorunda kaldım,şans işte dün gece bir hırsızlık vakaasına maruz kaldım ve lg2 telefonumu hırsızlara kaptırdım.

replika ürün 1. kalite diye araştırıp almanızı öneririm,çünkü kalite kalite bunlar ,üründen suan için memnunum ve gayet stabil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

Hocam teşekürler öneriniz için fakat replika telefon almak zorunda kaldım,şans işte dün gece bir hırsızlık vakaasına maruz kaldım ve lg2 telefonumu hırsızlara kaptırdım.

replika ürün 1. kalite diye araştırıp almanızı öneririm,çünkü kalite kalite bunlar ,üründen suan için memnunum ve gayet stabil .

geçmiş ve hayırlı olsun
  • tatalanya kullanıcısına yanıt
    huawie mediapad al hem tablet almış hemde telefon almış olursun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.