Şimdi Ara

Tablet nasıl alayım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1GB RAM
    1,5 GHZ
    A20 ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ
    ANDROİD 4.2 JELLY BEAN İŞLETİM SİSTEMİ
    ÇİFT ÇEKİRDEKLİ ARM MALİ400 EKRAN KARTI
    WİFİ VE 3G DESTEĞİ
    1020*600 EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
    8GB DAHİLİ HAFIZA
    2800 mAh pil

fiyat 199tl+klavye kılıf ve birtakım aksesuarlar hediye

Arkadaşlar ben bir tablet almayı düşünüyorum. Tabletimin film,maç izlerken ve online oyunlar oynarken donmamasını istiyorum.
    Ayrıca pes fifa gibi oyunları sorunsuz oynamasını istiyorum (bu şart değil)
    bu özellikler bana yeter mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ÖMER_44 -- 12 Temmuz 2013; 10:55:17 >

• Bu sanırım 4. kez tablet önerisi konunuz siz bu gidişle buraları esir alırsınız gibi görünüyor.
    Bence 1 tane açtığınız konu üzerine devam edin güncelleyip çöplük gibi oldu bu konu herkes tablet önerisi konusu açıyor.
    7 gündür tablet arıyorsunuz bu gidişle zor bulacaksınız.
    Bütçenizi yazarsanız insanlar önerisini yazabilir.
    Ama siz gelip bu donanımlar x fiyat yazıyorsunuz münferit düşünüyorsunuz sizden başka insanlarda faydalanabilir belki konunuzdan, sürekli onun yerine bütçem en fazla x kadar.
    Beklentilerim x,y,z'dir. Bana bir tablet önerisinde bulunurmusunuz ? Yazsanız daha çabuk karar verirsiniz hemde çöp konu açmamış olursunuz.
    Aynı şekilde "Arama Bölümünü" kullanarak tablet arayan insanlar sizin sayenizde sizin kadar bütçesi olup hem boş yere konu açmaz hemde bütçesine göre en iyi tableti alır gider hem zamandan tasarruf olur hemde temiz olur diye düşünüyorum.
    Gelelim sorunuza donanıma göre yorum yapmak yanlış olur bulduğunuz ürünün markası modeli nedir incelemelerine bakalım, oyun performanslarına bakalım, istatistiklerine bakalım, kasasına bakalım, belki daha önce bu üründe sorun yaşayan insanlar vardır onlar gelir alma der, markaya göre yazılım desteğine bakalım bakalımda bakalım...

• İlk başta bataryadan kaybediyor.. 2800 mAh batarya ile 2.5 saati zor çıkartır..
    Marka ve servis desteği önemli.. android tabletler konusuna vakit ayırıp, inceleyin bence..
    Objektif kullanıcı yorumları olan sıcak konulara bakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RLZAPEX ;
    Sizin dediğiniz gibi bir konu açtım ancak hiçbir cevap gelmedi. Bende zamanımı iyi değerlendirmek istiyorum gözüme tabletleri sizinle paylaşıyorum. Açtıgım bir konunun üzerine koysam onada cevap gelmeyecek diye düşündüm.

Tabletin markası ''evatab''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.