Şimdi Ara

tablet öneri(1500 tl)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım tablet almayı düşünüyor fakat hangi ürünü alacağımız konusunda kararsız kaldık. ben android kullanan biri olduğum için galaxy 10.1 n8005 veya galaxy 10.1 n8010 almasını söylüyorum. o ise ipad almak istiyor. tablet konusunda bilgisi olan arkadaşla bize bu üç cihazdan hangisini önerirler ve başka önerileri var mıdır? yardımcı olabilir misiniz acaba?

• Madem parayi o verecek Birak ne istiyorsa onu alsin.
    Sende android, onda ios degiserek kullanir taletlerin artilarini eksilerini ogrenir, tartisir durursunuz. Alternatif urunler sizi de mutlu eder..

Simdiye kadar hangisi daha iyi kesin olarak belirlenemedi. Allahtan boyle bir rekabet var ve devamli gelisme icindeler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

Madem parayi o verecek Birak ne istiyorsa onu alsin.
    Sende android, onda ios degiserek kullanir taletlerin artilarini eksilerini ogrenir, tartisir durursunuz. Alternatif urunler sizi de mutlu eder..

Simdiye kadar hangisi daha iyi kesin olarak belirlenemedi. Allahtan boyle bir rekabet var ve devamli gelisme icindeler.

keşke android tabletim olsa ben android kullanıyorum derken android işletim sistemli telefon kullanıyorum

o kadar para verince hangisi daha ağır basıyorsa onu alsın istiyorum. yoksa dediğin parayı o verecek

• hocam madem o para cepten cikacak arkadasiniz win 8 pro tabletleri beklesin.illaki o fiyata win 8 pro bi tablet bulacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

hocam madem o para cepten cikacak arkadasiniz win 8 pro tabletleri beklesin.illaki o fiyata win 8 pro bi tablet bulacaktir.

hocam teşekkür ederim cevabın için. aklımı çeldin şu an hiç aklımda yoktu bekleteyim biraz win pro 8 için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.