Şimdi Ara

tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce de bir konum olmuştu fakat cevaplanmamıştı..Forumda baya konu okudum ama hala bir tablette karar kılamadım..

Aradığım min. 9inç ekrana sahip, maks. 1000 liralık, android işlemcili bir tablet..kasma sorunu yaşatmaması önemli

İnternetten bu modelleri buldum.hangisini önerirsiniz?

1) TOSHIBA EXCITE PURE AT10-A-104 (NVIDIA Tegra T30L 1,3 Ghz, 4 Çekirdekli İşlemci)
    2) SONY SGPT121TR (NVIDIA Tegra 3 1,3 Ghz işlemci)
    3) Asus MeMO Pad ME301T-1A045A (nVIDIA Tegra 3 1,2 Ghz işlemci)
    4) General Mobile e-tab 4 (İşlemci: Samsung Exynos / 1.4 GHz Quad-core 32KB L1 cache (quad)/ 1MB L2 cache)

Ayrıca Çinli markalardan performansı ve kalitesi yüksek bir tablet öneriniz var mı? (forumdan gördüğüm kadarıyla cube u30gt2, ainol spark gibi)

Artık bir tablet almak istiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 3 Kasım 2013; 19:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

Arkadaşlar merhaba,

Daha öncede bir konum olmuştu fakat cevaplanmamıştı..Forumda baya konu okudum ama hala bir tablette karar kılamadım..

Aradığım min. 9inç ekrana sahip, maks. 1000 liralık bir tablet..internet browserda kasma sorunu yaşatmaması önemli

apple düşünmüyorum..asus,toshiba,sony gibi markalardan hangi modelleri önerirsiniz..Ayrıca Çinli markalardan performansı ve kalitesi yüksek bir tablet öneriniz var mı? (forumdan gördüğüm kadarıyla cube u30gt2, ainol spark gibi)

Artık bir tablet almak istiyorum :(

SmartTEN kullanıyorum oldukçada iyi ve stabil çalışan bir tablet. ezcoola ait HD8 modelini almıştım ancak ekran boyutu bana çok küçük geldi. iade ettim aldılar. yerine smart TEN aldım. herşeyiyle çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Bakınız:http://forum.donanimhaber.com/m_74607415/tm.htm

İlgili konuyu daha önceden okumuştum ama ben yurtdışından tablet almayı düşünmüyorum..cube yada ainol da alsam Türkiye'den alırım.

Sadece hangi tableti alacağımı bilmiyorum..
  • Galaxy Note 8 veya Cube U30GT2 markalarina bi bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulabilirsen nexus 10, note 10 yada BU ...

• quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

bulabilirsen nexus 10, note 10 yada BU ...

Bulduğum modeller işimi görmez mi :((

Önerdiklerinizin ne gibi artıları var benim bulduklarımdan..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalemli tablet önerisi
    geçen ay açıldı
    Tablet önerisi
    6 gün önce açıldı
    Samsung Tablet Kalem Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    O Asus gayet güzel hocam benim de iştahımı kabartıyor. Bir yandan da yeni nexus 10 açıklanacak diyorlar. Canavar olur o da. Zaten android 4.4'te 512 mb ram'li ürünlerde bile çalışacakmış...

• yankee99 Y kullanıcısına yanıt
    İş görür hocam neden görmesinler niyatovic hocamın önerdikleri sağlam ürünler nexus 10 zaten ayrı bir tablet, asus'un o modeli ise gerçekten çok güzel dock'u da var klavyeli bir de tegra 4 işlemcisi var artı 72 çekirdekli grafik işlemci... Benim de çok hoşuma giden bi model. Hatta yanlış hatırlamıyorsam niyatovic hocam söylemişti bana...

Bir de asus'un memopad fhd 10 modeli var intel işlemcili ama daha gelmedi herhalde Türkiye'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 3 Kasım 2013; 20:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

İş görür hocam neden görmesinler niyatovic hocamın önerdikleri sağlam ürünler nexus 10 zaten ayrı bir tablet, asus'un o modeli ise gerçekten çok güzel dock'u da var klavyeli bir de tegra 4 işlemcisi var artı 72 çekirdekli grafik işlemci... Benim de çok hoşuma giden bi model. Hatta yanlış hatırlamıyorsam niyatovic hocam söylemişti bana...

Bir de asus'un memopad fhd 10 modeli var intel işlemcili ama daha gelmedi herhalde Türkiye'ye

@acer_sahibi77 @niyatovic

bu tabletler güzel tabi fiyatları da güzel :)
    senin bulduğun modeller en az iki yıllık artık miladını doldurmuş modeller, şu günlerde tabletlerde devrim niteliğinde gelişmeler yaşanmakta, intel ve samsung'un yeni işlemcileri tegra 4 gibi, 1000 tl bütçen varsa geçmişi bırak geleceğe bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

senin bulduğun modeller en az iki yıllık artık miladını doldurmuş modeller, şu günlerde tabletlerde devrim niteliğinde gelişmeler yaşanmakta, intel ve samsung'un yeni işlemcileri tegra 4 gibi, 1000 tl bütçen varsa geçmişi bırak geleceğe bak...

@niyatovic

Bu modeller 1300 TL ama :((
    Maalesef öyle hocam...

biraz sabırlı olursan ve kampanyaları takip edersen bir iki ay içinde cihazlar yaygınlaşınca 1000 tl civarına alınabilir, bence buna değer acelen varsa 800-900 civarına ikinci el veya yurtdışı nexus 10 bulabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.