Bildirim
tablet önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sıfır 800tl ye toshiba encore var. Lenovo miix2 var. 600 e yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sta1234
600 lira bütçe ile nasıl bir tablet almalıyım. windows olursa güzel olurquote:
Orijinalden alinti: sta1234
600 lira bütçe ile nasil bir tablet almaliyim. windows olursa güzel olur
Yurtdışından almak sorun olmaz dersen
http://www.aliexpress.com/item/Onda-V975W-Quad-Core-Tablet-PC-8-inch-1280-800-Intel-Z3735-Window-8-1-1GB/2003802397.html
-
Daha öncedende kullanıdığım Reeder ın W100iC tableti gayet kullanışlı 4 çekirdekli işlemcisi sayesinden oyunları akıcı bir şekilde açıyor. Windows 8.1 işletim sistemi kurulu. Fiyat performans açısındanda rakiplerine kıyasla önde bir tablet tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: absolid
Daha öncedende kullanıdığım Reeder ın W100iC tableti gayet kullanışlı 4 çekirdekli işlemcisi sayesinden oyunları akıcı bir şekilde açıyor. Windows 8.1 işletim sistemi kurulu. Fiyat performans açısındanda rakiplerine kıyasla önde bir tablet tavsiye ederim.
Katılıyorum bende kullanıyorum çok memnunum bütün işlemlerimi sorunsuz hallediyorum. Tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X