Şimdi Ara

Tablet Önerisi ? ( Bütçe 600 TL ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: x-calibur

Hocam Stormax 9701 aldım 469 TL 12 taksitle burada bir firmadan,

Tabletlere yabancı olduğumdan pek bilmiyorum iyimi kötümü ama donanımhaberde inceleme videosu vardı. Buradan izledim, cihaza geçenlerde bakmıştım burada aratınca bu konuyu bulup izlemiştim yorumlarda iyi diyordu ama kimse net bişi demiyordu

http://resim.donanimhaber.com/m_66161154/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66161154

Ekleme: Acele ettim mecburen çünkü artık kızımın baskılarına daha fazla dayanamadım :)

Hayirli olsun..

Merak ettim biraz arastirdim, bazi yerlerde 1GHz A9 tek cekirdek gittigidiyorda dual core yaziyor hangisi dogru emin olamadim... İncelemelerini ve yorumlarini bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mebgerate

Hayirli olsun..

Merak ettim biraz arastirdim, bazi yerlerde 1GHz A9 tek cekirdek gittigidiyorda dual core yaziyor hangisi dogru emin olamadim... İncelemelerini ve yorumlarini bekliyoruz..

Teşekkürler

Aynen, hiç bir yerde yazılanlar birbirini tutmuyor :) Garip bir olay... En azından bluetooth gibi bir özelliğin bile yok yazılması saçma :) İnanırmısınız cihazın kutusunda bile bluetoothtan bahsedilmiyor :) Diğer konuda da yazıyorum ama cevap verenler olmuyor :) İnceleme ve yorum yapabilecek bir bilgi birikimim olsa yaparım yorumlarımı inclemelerimi ama bu tablet ve android konusuna çok yabancıyım ama atlan deve değil çözeriz herhalde :)

Sorunuzu unuttum yahu :) hocam ben şimdi size cihazın kutusunda ve kılavuzunda yazan bilgileri yazayım

9.7 IPS 10 nokta kapasitif
    1024x768 piksel
    1 gb ddr3 ram
    16gb flash
    rockchip 3066, cortex a9 çift çekirdek 1.6ghz GPU 400mhz*4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 20 Ocak 2013; 22:22:18 >

• Arkadaşlar ben Padopia Advanced kullanıyorum tavsiye ederim, alüminyum kasa gerçekten iyi bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enaldo61 -- 24 Ocak 2013; 16:57:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.