Bildirim
Tablet Pc' de USB'deki dosyaları nereden görebilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_akkus37
Öncelikle Merhaba.
OTG kablo ile tablet PC'me USB flash bellek bağladım. Ayarlar >> Depolama'dan baktığımda USB flash belleği tanıdığını görüyorum.
Fakat benim sorum, USB flash belleğin içindeki dosyalara nasıl ulaşabilirim ? O dosyalarda değişiklik falan yapabilir miyim ?
uygulalamarın olduğu sayfayı açın ve orada file browser adlı uygulamayı bulun. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahx
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_akkus37
Öncelikle Merhaba.
OTG kablo ile tablet PC'me USB flash bellek bağladım. Ayarlar >> Depolama'dan baktığımda USB flash belleği tanıdığını görüyorum.
Fakat benim sorum, USB flash belleğin içindeki dosyalara nasıl ulaşabilirim ? O dosyalarda değişiklik falan yapabilir miyim ?
uygulalamarın olduğu sayfayı açın ve orada file browser adlı uygulamayı bulun.
Eyvallah hocam sağolasın Explorer'ın altında buldum :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışından tablet getirmek
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- return item from customs (inb) ne demek
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- honor pad 9 pro
- dünyanın en büyük tableti
- oneplus pad pro
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- honor pad x8a
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X