Şimdi Ara

Tablet, PC görevi görür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda pc'ye sahip değilim 300 liraya bi tablet ve ona klavye almak istiyorum ben tabletten office işleri yapacağım ve bunları çıktı alcam bu mümkün mü ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tablet düşündüğünüz modeli yazın kullananlar daha iyi yardimci olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1F4T5H3

Şu anda pc'ye sahip değilim 300 liraya bi tablet ve ona klavye almak istiyorum ben tabletten office işleri yapacağım ve bunları çıktı alcam bu mümkün mü ??

300 TL ye 1 gb ram ve 16 gb dahili hafızalı bir tablet bulursunuz.
    bende reeder a8iq var size tavsiyem tablet işine hiç bulaşmayın paranız cebinizde kalsın.
  • Piyasadaki ucuz modellerin hemen hepsinde tek bir USB girişi var, şarj da dahil olmak üzere her şey aynı noktadan yapılıyor. Cihaz kalıcı olarak şarjda takılıyken fare, klavye, yazıcı vs. takıp çıkarmak için sürekli kablo değiştirmeniz gerekecek. Aynı anda hem şarj hem de USB girişini kullanmayı başaranlar var ama biraz uğraştırıcı bir konu, lehim gerektiriyor. Sizi sıkacak bir durumsa cihaz seçerken aklınızda olmasında fayda var.
  • Bende hometech Pro tabi 8.1 var. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reeder A8İS alabilirsin(500 TL) ama bazen 1 GB ram yetmeyebiliyor. Windows 10 ile kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.