Şimdi Ara

Tablet PC - HP Pavilion tx1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun lafın kısası almayı düşündüğüm makina başlıkta yazıyor.. 15.4" Packard Bell laptop sahibiyim, abim amerikada olduğundan dolayı laptop almayı düşünüyordum. 14.1" normal bi laptop almayı düşünürken abim bu aleti gösterdi.. Çok beğendim açıkçası.. Ne gibi dez avantajları vardır, neler olabilir, nelerle karşılaşabilirim, Counter Strike falan rahat oynanabilir mi 12.1" ekranda (gülmeyin örnek olsun diye söyledim :) ..) ?

HP Pavilion tx1000

AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-64 / 2.2 GHz processor

2 GB DDR II SDRAM

250 GB (5400 RPM)

NVIDIA GeForce Go 6150 graphics 559 MB

12.1" WXGA High Definition BrightView Widescreen with Touchscreen (1280 x 800)

Microsoft Windows Vista Home Premium

Altec Lansing speakers

Built-in webcam + mic

LightScribe Super Multi 8x DVD/RW

* 3 x USB
    * 1 x VGA - 15 pin
    * 1 x TV-Out (S-video)
    * 1 x Microphone-in
    * 2 x Headphone (one offering S/PDIF output)
    * 2 x Infrared - IrDA
    * 1 x Modem - RJ-11
    * 1 x RJ-45 LAN
    * 1 x Express Card
    * 1 x notebook expansion port 3

* 10/100/1000 Ethernet
    * 802.11a/b/g/n (draft 802.11n)
    * WLAN
    * Bluetooth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 11 Ocak 2008; 19:22:37 >

• Arkadaşlar bir yorum yazın yau.. Kimsenin mi fikri yok? Tablet Pc denildiği için bakmamazlık yapan çok oluyodur, ben de laptop kullanıyorum, tablet pc denildiği zaman "amaaan ne tableti yau, abidik gubidik işler" falan derdim eskiden ama bu alet çiçek gibi gözüküyo :)
  • Türkiye'de ismi farklı zannedersem, ona da buradan ulaşabilirsiniz;

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-80632837-80997643.html
  • Arkadaşlar ilk mesajı biraz sonra editleyeceğim

İşlemci; 2.2 Ghz oldu ( AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-64 / 2.2 GHz processor

Harddisk; 250 Gb oldu ve hala 5400 rpm

Ekran kartı hala aynı; NVIDIA GeForce Go 6150 559 Mb

Ram de aynı; 2 GB DDR II SDRAM
  • CEVAAAAAAAAAAAAPPPPPP....
  • Forum da ararsan ben kısa bir inceleme yazmıştım. Ürün gayet güzel. Yaşayabileceğin problemlerden ve güzel yönlerinden bahsettim. Herhangi bri sorun olursa ben burdayım cevaplarım. Unutmadan cihaz artık bende değil.
  • Valla alet çok güzel de, ekranından şüpheliyim biraz..

Yani bu laptopu istememin en büyük nedeni artık ufak ekranlı, daha da taşınabilir bişeyler almak istememden dolayıydı ama ekran görüntüsü kötü vs. deniliyor. Ha bir de dokunmatikte sorunlar yaşanabiliyomuş. O yüzden tam karar veremedim doğrusu..

15.4" ekranlı Sony Vaio buldum benzer bir fiyata;

Intel Core 2 Duo Processor T7300 / 2.0 GHz (4 MB önbellekli, 800 Mhz)
    200 GB 5400 rpm Hdd
    2 GB DDR-SDRAM (DDR2-667MHz, 1 GBx2)
    NVIDIA® GeForce® 8400M GT

HP nin fiyatı Amerika'da 900 ile 1000$ arası değişiyor. Tabi refurbished olanlar da olabilir, yeniler de olabilir, ona bakılmalı.. circuitcity.com sitesinde 12.1 lere baktığınızda zaten sadece tx1000leri görürsünüz.. Yukarıda yazdığım konfigürasyonlarda ve yeni olanını 1000dolara bulabilirsiniz..

Ancak bu mesajımda yazdığım özelliklerde olan Sony Vaio, abimin bulduğu indirim kuponuyla birlikte, vergisi vs. ile toplam 800$ a denk geliyor..

Hem Sony, hem özellikleri, hızı, ekran kartı vs. HP'den daha iyi, hem de fiyatı 200$ kadar daha ucuz..

Bakalım, ne olacak ben de bilemiyorum şu anda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    11 ay önce açıldı
    HP PAVİLİON DV 6700 NOTEBOOK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce 12.1'' bilgisayar kullanmadıysan hala kafanda 15.4'' olması normal. Ancak 12.1'' alırsan neden böyle dediğimi anlayacaksın. Herşey o kadar rahat ki. Bence gerçekten göze çarpan tek eksiği ekran kartı tx1000 serisinin. Oyun o kadar önemli değil diyorsan kaçırma derim. Hazır abin Amerikadayken.

http://forum.donanimhaber.com/m_17143203/mpage_1/key_//tm.htm#17143203 Aşşağılara doğru bak.
  • Ya işte 15.4" ten ufak laptop hiç kullanmadım, ama güzelliğini görebiliyorum, nası olacağını tahmin ediyorum, oyun da oynamak istiyorum artık, ekran sorunu yaşamak istemiyorum vs. vs..

Sony'nin 13.3 veya 14.1 lerine bakıyorum, onlarda da ekran kartı yok.. Biraz sorunsuz, beni kırmayacak, üzmeyecek, son derece iyi bi makine bakıyorum, artık "benim laptop kaldırmaz bu oyunu" demek istemiyorum :) O yüzden yukarıda yazdığım Sony daha cazip gelmeye başladı bana..
  • O zaman sana tavsiyem 13.3'' Dell XPS 1330. Ben bundan almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 14 Ocak 2008; 19:40:42 >
  • Peki o zaman bahsettiğin Dell mi yoksa bu mu?

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3883

(14.1 bu..)
  • Hayır o değil.http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71869

Bu ürünün forumun Dell bölümünde ayrıntılı incelemesini ve kullanıcı yorumlarını bulabilrsin.
  • merhaba ben iki gün önce aldım
    vede hepsiburadada 2200 iken 2000 ytlye aldım şimdi hepsiburadada 2250
    teknomarketimden direk arenadan geldi yazıcı, yedek pil ve çanta ile
    1 senede kaskolu
    Alet çok güzel... Gören bayılıyor özellikleride yabana atılacak gibi değil
    ekranın yan açıları zayıf oda çoğul kullanıcı olunca problem olabilir.
    düz açıdan benim Satellite A200 ekranı kadar parlak neredeyse
    Tek kullanıcıda arkadan ışık çarparsa biraz sorun olabiliyor dokunmatik panel yansıtıyor.
    seside gayet güzel ve güçlü. Çevre birimleri güzel yerleştirilmiş. Kumandası kullanışlı
    dvd-rw açma kapama boyut ve biçimden dolayı hafif zor.
    taşıması 15.4" den sonra o kadar rahat ki... çantası bir a4 kağıttan 2-3 cm geniş.
    Ben şimdi düz xp kurdum... türkçe tablet xp arıyorum
    bulmazsam orjinal alıcam artık.
    ama vistayıda çalıştırmasında bir problem yok
    touchpadde parlak yüzeyli olmasından dolayı kullanımı kolay.
    Beni kişisel rahatsız eden yönü bilgisayarda çalışırken yanan 14 adet led ışık var :)

• bu ürüne yeni windows kurmuşlar...

http://www.youtube.com/watch?v=7_-dPv0LU1E
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.