Şimdi Ara

Tablet PC Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yurtdışından tablet getirtmek istiyorum. Fakat o kadar çok çeşit işlemci var ki işin içinden çıkamadım. En uygun özellikleri olan tabletin özellikleri şöyle:
    9.7inch IPS 1024*768 Pixels 4:3 capacitive touch screen
    CPU: Rockchip RK2918 1.2GHz
    Ram: DDR 1GB+ flash 16GB

Sizce bu özellikler nasıldır? Alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

• bu tabletin fiyatı nedir? sim kart takılabiliyorumu? ayrıca gümrükte problem çıkıyormu?

bende bir kaç gündür araştırıyorum anlayan bir kaç arkadaşımada sordum. Bu sizin saydığınız özellikler bi tablet için oldukça iyi. Fiyatıda makulde alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YorumcuQ

bu tabletin fiyatı nedir? sim kart takılabiliyorumu? ayrıca gümrükte problem çıkıyormu?

bende bir kaç gündür araştırıyorum anlayan bir kaç arkadaşımada sordum. Bu sizin saydığınız özellikler bi tablet için oldukça iyi. Fiyatıda makulde alınabilir.

Eğer 1000 TL bir bütçe var ise Android 4.0 ı da destekleyecek olan İmzam'daki Sony S Tableti önerebilirim konudan tablet hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YorumcuQ

bu tabletin fiyatı nedir? sim kart takılabiliyorumu? ayrıca gümrükte problem çıkıyormu?

Yurtdışından getirtiyorum. 300 usd civarında sim kart yok, bir tanıdık vasıtasıyla olduğu için gümrük sorunu da yok... İşlemci nasıl sizce? Bu işlemciler hakkında hiçbir bilgim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydun -- 3 Aralık 2011; 16:36:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.