Şimdi Ara

TABLET PC TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
15.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 200 lira civarına tablet almayı düşünüyorum. teknosa vb. yerlerde satılan, önerdiğiniz tablet bilgisayar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılbaşı şeytanı

200 lira civarına tablet almayı düşünüyorum. teknosa vb. yerlerde satılan, önerdiğiniz tablet bilgisayar var mı?

hocam selam. ONYO alabilirsin. Ben kefilim. Bimexte falan heryerde var kolay bulabilirsin. Bende donanimhaber üyelerine özel satıyorum zaten. Tükiye distribütörüyüm aynı zamanda.http://forum.donanimhaber.com/default.asp bakabilirsin buraya.
  • ekranı ipadin büyüklüğüne yakın, pdf kitaplarımı yükleyip ders çalışacağım tablet öneriniz var mıdır yoksa 2. el ipad1 mi alsam 400-500 tlye.bana ekranının büyük olması ve internet özelliğinin gelişmiş olması yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehri_Istanbul

bende bi tane tablet almak istiyorum. Yolculuk sirasinda video ve fotograf icin düsünüyorum sadece. Bi de evden internete baglanmak. En fazla 100 euro, 250 tl, civari vermek istiyorum. Öyle pahali ve cok iyi bi sey olmasina gerek yok. Dediklerimi karsilasin yeter. Hangilerini tavsiye edersiniz?

Kardeşim casper nirvana 7 tablet işini fazlasıyla görür çok kaliteli ve fiyatı uygun.Teknosa da 249 Bimeks de 229 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Orijinalden alıntı: Fütursuz01

quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

http://forum.donanimhaber.com/m_71856734/tm.htm

hocam onyo rk3188li tablet çıkaracak mı? ya da çıkardı mı?

hocam onyo.dan uzak durun forumda bi dost almıştı ekranı berbat diyordu zaten öyle olmasa türkiyede o fiyattan o özellikler satılmaz.
    Sana şunu öneririm.
    www.sanalpazar.com/Cube-U20gt-Gorilla-Airmouse-Hdmi__isp6333470

hangi modeliymiş_? neyi berbatmış? sadece hepsi burada da satılanların arkasıda bıraktıkları yorumları okuyun yeterli bence... yorum yapmıyorum. ama insanları bilmeden, bir kişinin dediğiyle yola çıkarak markayı lekelemeyin bare. çok ayıp!

Bende de bir tane var modelini hatırlamıyorum ama rezalet. 1 yılda pili tamamen öldü. Dokunmatiği de dandik..

• arkadaslar tablet olarak ya 300 tl'ye cube 30gt mini yada 500 tl civari cube 30gt2 yada samsung tab 2 510 modeli. siz hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun tablet pc almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.