İlköğretim sınıflarında kullanmak üzere tablet pc + projeksiyon almayı düşünüyorum. Tablet aracılığı ile projeksiyon kulanabilir miyim?
Konu hakkında pek bilgim yok. Mutlaka bunu destekleyen tablet yada projeksiyonlar vardır. Ancak bütçem; Tablet + Projeksiyon için 1300 TL civarı. :D
quote:
Orijinalden alıntı: cirmak
Arkadaşlar Merhaba,
İlköğretim sınıflarında kullanmak üzere tablet pc + projeksiyon almayı düşünüyorum. Tablet aracılığı ile projeksiyon kulanabilir miyim?
Konu hakkında pek bilgim yok. Mutlaka bunu destekleyen tablet yada projeksiyonlar vardır. Ancak bütçem; Tablet + Projeksiyon için 1300 TL civarı. :D
hdmi portlu bi tablet ve hdmi girisli bi projeksiyon bulursan olabilir ama ilkogretim icin windows lazim Intel atom ve win 7 li tablet lazim onlardada hdmi port varmi bilmiyorum ama ban a kalirsa performans olarak laptop almak daha mantikli not: Acer iconia tab a500 kullaniyorum
Ben de projeksiyonda sunum amaçlı tablet pc almak istiyorum.. ama bendeki projeksiyon COM portlu.. netten araştırdım USBden COM a çeviren ara kablolar var.. ama com tarafı erkek 9 pin.. dişisini göremedim.. var mı acaba öyle bir ürün.. bir taraf usb ye bağlanacak diğer taraf projeksiyona....