Şimdi Ara

tablet seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bn dark 8020 ile ainol falme arasında kalmş masum bi çocuum :D bütçem 400 tl yorum ve önerlrnzi bekliorm saol :D

• flame
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanbatu3527

merhaba bn dark 8020 ile ainol falme arasında kalmş masum bi çocuum :D bütçem 400 tl yorum ve önerlrnzi bekliorm saol :D

Hocam ikiside güzel de Artes D712 var yada Cube U30GT Mini var yani Dark evopad zaten Flame den kötü Flame D712 den kötü Bunların arasında en iyisi Artes D712 ama onunda wifi sorunu var bende tablet alacağım 1-2 aya kadar beklemekteyim eğer D712 nin wifi sorununu çözerlerse kesinlikle onu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vTeck

quote:

merhaba bn dark 8020 ile ainol falme arasında kalmş masum bi çocuum :D bütçem 400 tl yorum ve önerlrnzi bekliorm saol :D

Hocam ikiside güzel de Artes D712 var yada Cube U30GT Mini var yani Dark evopad zaten Flame den kötü Flame D712 den kötü Bunların arasında en iyisi Artes D712 ama onunda wifi sorunu var bende tablet alacağım 1-2 aya kadar beklemekteyim eğer D712 nin wifi sorununu çözerlerse kesinlikle onu almayı düşünüyorum.
    saol kardeşm ama bn oyn perfrmnsnın ağırlklı olmasnı istediim içn dark evopad ryi seçmei düşünüorm bunu da göz önüne alıp tekrar yormnu söylermsn saol

• quote:

saol kardeşm ama bn oyn perfrmnsnın ağırlklı olmasnı istediim içn dark evopad ryi seçmei düşünüorm bunu da göz önüne alıp tekrar yormnu söylermsn saol

Bende oyun için alacağım zaten :). Endişeye gerek yok , bu arada Artesteknik wifi sorununun çözüldüğünü söyledi çok az 1-2 tane sorun kalmış onuda çözüp rom u bitireceklermiş yani sorun yok D712 için Yılbaşına kadar beklersen iyi olacaktır kardeş.Ama D712 7" ben büyük ekran istiyorum dersen sen bilirsin. Ama unutma her türlü D712 evopad dan iyi performans ve diğer şeylerde :)
  • quote:

quote:

Bende oyun için alacağım zaten :). Endişeye gerek yok , bu arada Artesteknik wifi sorununun çözüldüğünü söyledi çok az 1-2 tane sorun kalmış onuda çözüp rom u bitireceklermiş yani sorun yok D712 için Yılbaşına kadar beklersen iyi olacaktır kardeş.Ama D712 7" ben büyük ekran istiyorum dersen sen bilirsin. Ama unutma her türlü D712 evopad dan iyi performans ve diğer şeylerde :)

Alıntıları Göster
    çok saol kardeşm :D

• quote:

çok saol kardeşm :D

Alıntıları Göster
    abi cidden haklıymşsn müthiş bi tablet çok saol 4çekirdekli ekran kartı falan müthiş bi tablet önern içn çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanbatu3527 -- 30 Aralık 2012; 18:04:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abi cidden haklıymşsn müthiş bi tablet çok saol 4çekirdekli ekran kartı falan müthiş bi tablet önern içn çok saol

Önemli değil kardeş. Abi demeye gerek yok yaşım 16 :)
  • quote:

quote:

Önemli değil kardeş. Abi demeye gerek yok yaşım 16 :)

Alıntıları Göster
    bnmde 14 :D
  • quote:

Hayırlı olsun D712 şu anda en iyi f/p ürünü Wi-fi sorunu hakkında ise Artesteknik Rom ile wifi iyileştirileceğini açıkladı.
    Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkmaster -- 30 Aralık 2012; 21:44:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

Hayırlı olsun D712 şu anda en iyi f/p ürünü Wi-fi sorunu hakkında ise Artesteknik Rom ile wifi iyileştirileceğini açıkladı.
    Edit: imla.

Alıntıları Göster
    bu artesn grafik işlemcisi kaç çekirdek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanbatu3527 -- 31 Aralık 2012; 16:58:03 >
  • quote:

4 çekirdek
    http://www.artescorp.com/urun/tablet-d712b.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

4 çekirdek
    http://www.artescorp.com/urun/tablet-d712b.aspx

Alıntıları Göster
    burda çift yazıo

• quote:

burda çift yazıo

cpu 2, gpu 4 çekirdek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

burda çift yazıo

CPU çift çekirdek
    Grafik işlemci quad core yazıyor, yani 4 çekirdek.
  • quote:

quote:

burda çift yazıo

CPU çift çekirdek
    Grafik işlemci quad core yazıyor, yani 4 çekirdek.

Alıntıları Göster
    ok peki sn cube miniyi mi tavsiye edersn artesi mi
  • quote:

ben az daha d712 alıyordum. Ama alan arkadaşlar wi-fi problemi var dedi. Artes yetkilside doğruladı yılbaşından sonra sorunu çzöeceklermiş. Onun haricinde fiyat/performans ürünü, o fiyata alınabilecek en iyi tabletlerden biri diyebilirim.

Cube mini işlemci olarak biraz daha iyi ama grafik işlemcileri ikisindede aynı
    Artesin çözünürlüğü 1280x800 iken cube mini de 1024x600
    Ayrıca Artesin teknik servisi daha iyi görüdüğüm kadarı ile 2 yıl boyunca herhangi bir sorunda ücretsiz kargo ile gönderebiliyorsun ilgi ve alaka var cube nasıldır bilmiyorum.

Bunun haricinde pek bir fark göremedim. Ben olsam D712 yi alırdım ama wi-fi sorunu çözüldükten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 31 Aralık 2012; 18:29:42 >

• quote:

quote:

ben az daha d712 alıyordum. Ama alan arkadaşlar wi-fi problemi var dedi. Artes yetkilside doğruladı yılbaşından sonra sorunu çzöeceklermiş. Onun haricinde fiyat/performans ürünü, o fiyata alınabilecek en iyi tabletlerden biri diyebilirim.

Cube mini işlemci olarak biraz daha iyi ama grafik işlemcileri ikisindede aynı
    Artesin çözünürlüğü 1280x800 iken cube mini de 1024x600
    Ayrıca Artesin teknik servisi daha iyi görüdüğüm kadarı ile 2 yıl boyunca herhangi bir sorunda ücretsiz kargo ile gönderebiliyorsun ilgi ve alaka var cube nasıldır bilmiyorum.

Bunun haricinde pek bir fark göremedim. Ben olsam D712 yi alırdım ama wi-fi sorunu çözüldükten sonra.

Alıntıları Göster
    Flame veya u30gt mini. D712 olabilir ama flame ondan daha iyidir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Flame veya u30gt mini. D712 olabilir ama flame ondan daha iyidir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ama artes ve cube flameden daha ii neden öle diosn ki
  • quote:

sana abi tavsiyesi 400 tl bütçen varsa. biraz bekle hepsiburada da indirime girsin acer a110(indirimi 421 tldir) onu al.. Yada bekle nexus 7 16 gb 550 e al..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.