Bildirim
Tablet tamir!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu bir bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışından mı aldınız?
Samsung Türkiye servisi size hizmet vermiyor mu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürun yurt disi cihaz malesef
Benimde kardesimin tabletinin sarj sorunu var nerde tamir ettiririm
Ucuzcu yerlere sakın götürmeyin. Benim 2 telefonu bu yüzden çöp oldular.
Resmi servis olmayan ama profesyonel iş yapan yerler de var, oralara götürüm, yazık olmasın. Biraz daha fazlaya mal olur ama bence değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 18 Temmuz 2013; 22:07:19 > -
Sizin gideceğiniz yerler belli:
Bilgisayar sektöründeki devre tamircileri (anakart kuzey köprüsünü bile söküp takabilenleri var)
Otomobil sektöründeki elektronik devre tamircileri (beyin yani ECU tamiri yapanlar)
Elektronik devre tamiri diye aratın, semtlerdeki ucuz telefon/bilgisayar tamiri yapanlar o işten anlamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemALACA81 -- 19 Temmuz 2013; 12:02:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemALACA81
Bilgisayar sektöründeki devre tamircileri (anakart kuzey köprüsünü bile söküp takabilenleri var)
Otomobil sektöründeki elektronik devre tamircileri (beyin yani ECU tamiri yapanlar)
Elektronik devre tamiri diye aratın, semtlerdeki ucuz telefon/bilgisayar tamiri yapanlar o işten anlamazlar.
Oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Sizin bildiginiz bir yer var mi peki onerebileceginiz? Olmadi anakarti degisecek aletin ebaydan baktim ama bulamadim anakart. 6 ay 1 yil filan garantili yapicak veya yeni anakart takicak bir yer bulabilsem cok iyi olucak.
Teknik Nokta'yı önerebilirim, profesyonel bir şirket.
http://www.tekniknoktaservis.com/ -
quote:
Orijinalden alıntı: fato65
Teknik Nokta'yı önerebilirim, profesyonel bir şirket.
http://www.tekniknoktaservis.com/
Duzgun bir sirkete benziyor ancak ben elden teslim etmek istiyorum cihazi ve oraya gitme imkanim malesef yok hafta icide calistigim icin kurye isi biraz zor gibi duruyor birde sanirsam samsung cihzazlara hizmet vermiyorlar yarin kadikoye gidicem iyice bir arastiricam duzgun bir yer bulabilirsem birakicam cihazi olmadi bir sekilde buraya goturucem laptopta bozuk hepsi ust uste geldi o kotu oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: nero67
quote:
Orijinalden alıntı: CemALACA81
Oncelikle cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Sizin bildiginiz bir yer var mi peki onerebileceginiz? Olmadi anakarti degisecek aletin ebaydan baktim ama bulamadim anakart. 6 ay 1 yil filan garantili yapicak veya yeni anakart takicak bir yer bulabilsem cok iyi olucak.
Ankaradayim dostum.
Buralarda olsan onerecegim cok yer vardi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben de yurt dışından iyi kötü bir cihaz getirteyim diyorum lakin bu işler harbi sıkıntı ya... gerçi memleketten alayım diyorsun gönderiyorsun garantiye, bu seferde firma diyor arkadaş sen düşürmüş bozmuşun anakartı... sıkıntılı işler bunlar ya, geçmiş olsun, usta bu arada...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X