Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam merhabalar, İPAD Konusunda bilgi sahibi olduğunuzu düşünerek sormak istedim, iPad 9. Nesil 256 GB 10.2 hakkında ne düşünüyorsunuz veya daha yeni nesilleremi baksak ?

• iPad'e bilgisayardan rahat dosya atılıyor mu?

• samsungun donanımı daha iyi olsa da yazılımında boğulursun. ipadin o konforu mercedes gibi çok rahat hocam. ilerde satmak istediğin zaman sen karlı çıkarsın. applein cihazlarının değeri sürekli artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2987C672E -- 7 Mart 2023; 15:21:29 >
  • ali.kose kullanıcısına yanıt

hocam bende var güzel tablet işinizi görür. ama bütçeniz varsa 10. nesil daha iyi olur.

• Aram iyi ama torrentten indirdiğim filmi atarken vakit kaybettirsin de istemem. Android cihazımın kablosunu taktığım anda tüm dosyalara erişebiliyorum.

• Hocam diğer yorumların aksine kullanım amacınız çok da ipad gerektirecek bir kullanım değil bence. Görseldeki tabletlerden birisini alırsanız daha uygun fiyata beklentileriniz karşılanacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mağazada iPadleri, Honor Pad 8'i ve Redmi Pad'i denedim. Benim için kazanan Honor Pad oldu.

• aldım hocam son 1 haftadır kullanıyorum 9.nesil gayet güzel şuanlık

• ali.kose kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam. güle güle kullanın :)

• Sağolun hocam daha iyileri Sizlerin olsun inşAllah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.