Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az aynen o şikayetler cok var bu yuzden bekle yeni cıkacakların pixelleri yuksek ekitap falan okuyanlar sikayetci baya dusuk pixelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

Az aynen o şikayetler cok var bu yuzden bekle yeni cıkacakların pixelleri yuksek ekitap falan okuyanlar sikayetci baya dusuk pixelden

Saolasın, teşekkür ettim dostum. Konu kilitlenebilir, yenileri çıkınca açarız bir konu daha.
  • dostum ben Smarttab STC15 aldım kırmızı renk. cihaz gerçekten kaliteli ve güzel.
    cortex a9 işlemci 1GB ram ve 8GB hdd var. kutu içerisinde uyduruk bir kulaklık, fena sayılmayacak kılıf ve HDMI kablo var.
    ekranı dokunmatiği ve 3G desteği gayet iyi. avea mf190 modemim var onu da kullanabiliyorum. ben smarttabın yeni modelini tavsiye ederim.

ben aşağıdaki videoları izleyince ve biraz inceleyince almaya karar verdim. iyiymiş...

http://www.youtube.com/watch?v=eCzvKC1IfmQ

http://www.youtube.com/watch?v=oTSAwYcN08s

• quote:

Orijinalden alıntı: Ah Şu Çılgın Türkler

quote:

Az aynen o şikayetler cok var bu yuzden bekle yeni cıkacakların pixelleri yuksek ekitap falan okuyanlar sikayetci baya dusuk pixelden

Saolasın, teşekkür ettim dostum. Konu kilitlenebilir, yenileri çıkınca açarız bir konu daha.

Pikselleri sayma olayı PPİ dan kaynaklı o çözünürlüğün 9' te orun yaratacağını düşünmüyorum 14'' laptopta 1300x... çözünürlüğü ile hiçbir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

quote:

Pikselleri sayma olayı PPİ dan kaynaklı o çözünürlüğün 9' te orun yaratacağını düşünmüyorum 14'' laptopta 1300x... çözünürlüğü ile hiçbir sorun yok

sen düşünmüyorsunda kullananlar düşünüyor malesef. böyle yorumlar gerek yok ben kullanıcıların yorumlarını yazıyorum adamlar pixel rahatsız ediyor diyorsa ediyordu ben düşünmüyorum sen düşünüyorsun diye birşey yok bu olayda. 10larca insan yazmıs farklı konularda zaten arkadasda gormus yazılanları benim yazdıgım birşey degil yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

quote:

sen düşünmüyorsunda kullananlar düşünüyor malesef. böyle yorumlar gerek yok ben kullanıcıların yorumlarını yazıyorum adamlar pixel rahatsız ediyor diyorsa ediyordu ben düşünmüyorum sen düşünüyorsun diye birşey yok bu olayda. 10larca insan yazmıs farklı konularda zaten arkadasda gormus yazılanları benim yazdıgım birşey degil yani.

İşte dedimya PPI da kaynaklı 'Tabletin ppi değeri süper hemen alın' gibi bir cümle kurmadım. İnç e bağlı pikselleşmenin sadece çözünürlükten ibaret olmadığını söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış okumusum ozaman

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yakında tablet alacağım yeni modellerin gelmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Bende yakında tablet alacağım yeni modellerin gelmesini bekliyorum.

Yeni modelleri beklemek ve karar vermek kaldı geriye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.