Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yurtdışında çalışıyorum. gelirken kardeşime android tablet almayı planlıyorum ve samsung lardan birini alıcam. ama hangisini almalıyım 7.1 mi yoksa 10.1 mi olmalı? yada hangisi olmalı? yanlış hatırlamıyorsam samsung un birbirinden farklı 3 modeli vardı.. sonuç olarak ne almalıyım bana yardımcı olabilir misiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: ddd123

ben yurtdışında çalışıyorum. gelirken kardeşime android tablet almayı planlıyorum ve samsung lardan birini alıcam. ama hangisini almalıyım 7.1 mi yoksa 10.1 mi olmalı? yada hangisi olmalı? yanlış hatırlamıyorsam samsung un birbirinden farklı 3 modeli vardı.. sonuç olarak ne almalıyım bana yardımcı olabilir misiniz??

Teknik bilginiz - belli ki- yetersiz.
    Bence en pahalısını alın..
    Yani N8000..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddd123

ben yurtdışında çalışıyorum. gelirken kardeşime android tablet almayı planlıyorum ve samsung lardan birini alıcam. ama hangisini almalıyım 7.1 mi yoksa 10.1 mi olmalı? yada hangisi olmalı? yanlış hatırlamıyorsam samsung un birbirinden farklı 3 modeli vardı.. sonuç olarak ne almalıyım bana yardımcı olabilir misiniz??

kafanı karştırmıyim ama bırak pahalı markaları parana yazık hesaplı oldukça iyi tabletler var burda

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx oldukça iyi bir tablet kardeşinin adresine sipariş verirsin. fiyatı uygun,performansı güzel gidip inceledim eksende.

• Samsung lardan birini alacağım demişti bende Samsung ların içinden en pahalısını önerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netbook tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Pubg için tablet önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.