Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar tablet olayından hiç anlamıyorum. Telefonum bozulduğu için dandik bir telefon kullanıyorum şuan. Yeni telefon almaya kalksam şuan düzgün bir telefon almaya param yetmez ama idare edecek sadece evde internete , whatsapp a girmelik bir tablet alabilirim sanırım. Maksimum 500 tl ye kadar çıkabilirim. Tabletleri hat takılıyor mu takılmıyor mu hiç bilgim yok , whatsapp çok önemli benim için ama illa 3g olmasına gerek yok evde wifi den takılıcam zaten.

Arka kamerası iyi birşey alınmaz sanırım bu fiyata ama çok da kötü olmamalı. Ön kamerası mutlaka olması lazım. Bu fiyata çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bir de yurtdışından getirtsem telefon gibi kayıt olayı oluyor mu tabletlerde de?

• 3nokta kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 inçli uygun bir model var aslında.. Biraz inceleyin isterseniz. Huawei MediaPad 7 Youth. Forumdaki konusunun linki şu.

2g/3g, wifi, ön arka kamera, bt, gps'i var. Fiyatı'da Turkcell'de 329 tl Vodafone'da 335 tl. Gayet güzel bir tablet. Yeterli olacaktır diye düşünüyorum size.

Tabletin detaylarına da şuradan bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam 7 inçli uygun bir model var aslında.. Biraz inceleyin isterseniz. Huawei MediaPad 7 Youth. Forumdaki konusunun linki şu.

2g/3g, wifi, ön arka kamera, bt, gps'i var. Fiyatı'da Turkcell'de 329 tl Vodafone'da 335 tl. Gayet güzel bir tablet. Yeterli olacaktır diye düşünüyorum size.

Tabletin detaylarına da şuradan bakabilirsiniz.

Çok teşekkürler tam da bu ürünü inceliyordum. Asus un 389 liraya bir modeli vardı ama 3g olmayınca haliyle whatsapp falan da olmuyormuş , onu da araştırdım ama risk alıp 3g siz tablet almaya gerek yok.

• 3nokta kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce ben aldım yapmak istediklerin için fazlasıyla yeterli. Artı telefon olarak bile kullanabiliyorsun. Tam bir f/p ürünü bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.