Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz klişe olacak kusura bakmayın ancak gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var.Öncelikle kullanım amacım pdf üzerinden kitap okumak ancak boyutu büyük pdfler olacak bu yüzden donma,kasma vs. sorun olmaması çok önemli.(iphone 4s marka telefonum var o bile büyük boyutlu pdflerde kasma ve bazen atma yapıyor.)
    Arasıra vakit geçirmelik oyun ve film amaçlı kullanılacak.Burada da kasma olmaması,iyi oyunları akıcı olarak çalıştırması çok önemli.Kamera hiç önemli değil hatta olmasa bile olur.Ekran olarak 10.1 inç ilk tercihim onun dışında pek bakmıyorum ama tavsiyelere açığım fiyat aralığı olarak da max. 700-750 tl düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.İyi Günler Dilerim.

• 4Eunomia 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bence pdf veya kitap okuma amaçlı ise kesinlikle retina ekran almalısınız.Size önerebileceğim tablet pc rk3188 dört çekirdek işlemcili ve 2 gb ram e sahip Pritech p976 oyunlarda kasma donma olmaz
  • Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi modelini alabilirsin. Hem fiyat açısından hemde beklentilerini karşılama açısından yeterli olucaktır. iP 5S kullanıyorum, Galaxy S4 ve Galaxy Tab 2 3G 7" tabletimde var, tabletimi sırf 3G si ve o dönemki uygun fiyatı için almıştım 1,5 sene olucak halen kullanıyorum tek sıkıntım şarjı eskisi gibi değil artık onuda geçen zamana veriyorum, o dönemde iPad Mini 3G alıcaktım ama nedense fiyatı 2 katıydı ama niye iPad almadım diye birşey söylemedim her talebimi karşıladı. Şuan yurtdışındayım ve Galaxy Note Pro 12.2 3G tableti 900 dolara aldım şuan türkiyede en ucuz 2600 lira sanırım telefon özelliği açıkmı türkiyede bilmiyorum, gayet severek aldım, bluetoot klavyede aldım sanki netbook bir bilgisayarım oldu gibi birşey oldu, asusun hem tablet hem pc olarak işlev yapan bilgisayarları var ama windows yazılımı tablette kullanmayı pek sevemedim o yüzden androidi tercih ettim. Eğer masa başı işiniz varsa bu ürünüde almak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa ve öz yazıyorum note 8 al keyfine bak 749tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.