Şimdi Ara

Tablet tavsiyesi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki ürün arasında kaldım.Hediye olarak alacağım.Kullananlar var ise tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Ezcool Smart HD8 8GB 8" Android Tablet
    http://www.hizlial.com/ezcool-smart-hd8-8gb-8-android-tablet/02.049.5552.0006#

Codegen Ultimix 88 8GB 8" Siyah Tablet + 5 Adet Aksesuar Hediye
    http://www.hepsiburada.com/liste/codegen-ultimix-88-8gb-8-siyah-tablet-5-adet-hediye/productDetails.aspx?productId=bd600213&categoryId=3008012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopan11c -- 16 Haziran 2013; 0:46:25 >

• Codegen daha iyi bir secenek gibi gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim,Codegen'i araştırdığımda biraz daha iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopan11c

Teşekkür ederim,Codegen'i araştırdığımda biraz daha iyi gibi.

Gerçekten güzel bir tabletmiş.Çözünürlük,ips ekrab ce çift cekirdek

• OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    Eh bu fiyata anca bu :)
  • bence EZCOOL al şarjı iyi diğer özellikleri aynı ezcool un pili 4000 mAh baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 16 Haziran 2013; 17:56:11 >
  • Onu araştırdım ben orada 500Mah diye geçilmiş normalde 5000 mah.500 mah olması imkansız zaten.
  • codegen ıps ekran değil söyleyim dedim
  • bende bunu almayi düşünüyorum beyler..bu fiyata en iisi bu gibi geldi bana..bende skype kullanırım arada..maillerime bakcam.bide facebook top eleven oyun oynarım...günlük 4 5 saat sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crisweber

bende bunu almayi düşünüyorum beyler..bu fiyata en iisi bu gibi geldi bana..bende skype kullanırım arada..maillerime bakcam.bide facebook top eleven oyun oynarım...günlük 4 5 saat sadece..

Codegenmi alıcaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesName

codegen ıps ekran değil söyleyim dedim

Ama orda ips yazıyor ama dogrudur olmayabilir.Ama bu fiyata bence çok iyi.Almayı planlıyorum.

Bende baya bi araştırdım bu iki ürün fiyatına göre gayet iyi.Codegen biraz daha cazip geliyor bana.Çok tablet var fakat bu fiyattaki ürünleri kullanıcıların yorumlarına bakarak almakta fayda var.Codegen ultimix 88 kullanıcı olan biri konumuzu görür ve yorum yaparsa sevinirim.
    evet codegenden bahsediyorum) hepsi buradadan 260 tl ye alıcam bu akşam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.