Bildirim
Tableti Telefon Olarak Kullanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
onlara sadece sim takıp internete giriyosunuz diye biliyorum.Çünkü ipad larda filan hep öyle.Yalnızca Huawei nin ve asusun tabletlerinde var biliyorum arama özelliğinin -
Kullanamıyorsunuz. Sim sadece internet bağlantısını sağlamak için kullanılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herbie -- 24 Şubat 2014; 17:25:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim. yurtdışındakilerde konuşma yapılıyor diye bir duyum aldımda onun için sormuştum. -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73286034 bu konuya bir bakın ülkede herkes uzman edası ile akıl veriyor ama kimse bilmiyorum demeninde bir erdem olduğunu kabul etmiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Galaxy Note 10.1 (N8000) kullaniyorum. Sim kart takip telefon olarak kullaniliyor. Fakat Turkiye'deki modeller N8005 olarak satiliyor. Ayni donanim, sadece yazilim ile telefon gorusme ozelligi devre disi birakilmis. Ama bununda kolayi var, N8000 rom'u N8005'lerde sorunsuz calisiyor. Ve bu sayede telefon ozelligi aktif oluyor.iPadlerde ise boyle birsey soz konusu degil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Xulavi
Ben Galaxy Note 10.1 (N8000) kullaniyorum. Sim kart takip telefon olarak kullaniliyor. Fakat Turkiye'deki modeller N8005 olarak satiliyor. Ayni donanim, sadece yazilim ile telefon gorusme ozelligi devre disi birakilmis. Ama bununda kolayi var, N8000 rom'u N8005'lerde sorunsuz calisiyor. Ve bu sayede telefon ozelligi aktif oluyor.iPadlerde ise boyle birsey soz konusu degil.
yurt dışı tabletlerde telefon görüşmesi mümkün olabiliyor ise yurt dışından da getirtebilirim. 8 inc lik samsunglar mesela.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X