Şimdi Ara

Tabletim çöktü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 de wipe ile ilgili bişey yazıyor ama birşey olursa diyorsan bilemem(çincebilmiyorumçeviridenbaktımaz) çince bilen birini bulabilirsen ne mutlu sana :) ama ben olsam 5 i denerim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

5 de wipe ile ilgili bişey yazıyor ama birşey olursa diyorsan bilemem(çincebilmiyorumçeviridenbaktımaz) çince bilen birini bulabilirsen ne mutlu sana :) ama ben olsam 5 i denerim .

Denerim derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende casper cta-e07-14a tablet var casper yazısında takılıyo sonra hiç açılmıyordu servise götürdüm sonra android sistem çökmüş SR6 ANDROİD SİSTEM KURULUMU yaptılar sonra tablet açıldı sonra 4 ay sonra tablet açıkken sarja koyuyodum geceden sabah kalkarken çektim bi baktım kapanmış tablet açma tuşuna basıyorum açılmıyor tekrar sarja taktım açılmadı bilgisayara bağladım bilgisayarda görünmedi recovery menüsüne hiç giremiyom hiç bir türlü açılmıyor tablet sanki dondu ne casper yazısı geliyo ne şarja koyduktan sonra pil simgesi hiçbirşey yok kapalı vaziyette duruyo bunun sorunu nedir bana yardımıcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.