Şimdi Ara

tabletim tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tablet cocuğum oyun için en az 120 en fazla 150 bütçe olacak hanğisi iyi tavsiye edersin boyutu farketmez teşekkürler

• ank_rambo kullanıcısına yanıt
    ezcool un tabletlerine bakabilirsin. gönül rahatlığıyla bu markayı tavsiye ederim, adamların bana yapmış olduğu iyiliğe karşı, konu komşu herkese tavsiye ediyorum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/ezcool-m5-8gb-7-tablet-arac-tutacagi-hediye/productDetails.aspx?productId=bd802114&categoryId=3008012&SKU=BD802114#engine=prudsys
  • Satın almışken, kaliteli global bir marka alın mutlaka.. Hepsiburada'da Vodafone ( lenova) tab3 7.0 fiyatı:239 lira
    Quad core 1.2 ghz işlemci, ips ekran ve 16 gb dahili hafıza ayrıca 3G sim kart girişi var. 64 gb micro sd kart desteği da var.. ayrıca basitçe Rom atarak telefon özelliği de açılıyor. Daha on gün evvel 199 liraya satılıyordu.. 3G telefon özellikli tabletleri ikinci el satarken zarar bile etmeyebikirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçeni 50 lira arttırıp iyi bir tablet olan reeder'ın a7iC modelini öneririm. Çift çekirdek İntel atom işlemcisi var. İntel işlemcili tabletlerin performansı ve şarj süresi diğer tabletlere göre daha üst seviyede. 10 saate kadarda kullanım süresi sunuyor. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.