Bildirim
tabletim tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ezcool un tabletlerine bakabilirsin. gönül rahatlığıyla bu markayı tavsiye ederim, adamların bana yapmış olduğu iyiliğe karşı, konu komşu herkese tavsiye ediyorum.
http://www.hepsiburada.com/liste/ezcool-m5-8gb-7-tablet-arac-tutacagi-hediye/productDetails.aspx?productId=bd802114&categoryId=3008012&SKU=BD802114#engine=prudsys -
Satın almışken, kaliteli global bir marka alın mutlaka.. Hepsiburada'da Vodafone ( lenova) tab3 7.0 fiyatı:239 lira
Quad core 1.2 ghz işlemci, ips ekran ve 16 gb dahili hafıza ayrıca 3G sim kart girişi var. 64 gb micro sd kart desteği da var.. ayrıca basitçe Rom atarak telefon özelliği de açılıyor. Daha on gün evvel 199 liraya satılıyordu.. 3G telefon özellikli tabletleri ikinci el satarken zarar bile etmeyebikirsiniz..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçeni 50 lira arttırıp iyi bir tablet olan reeder'ın a7iC modelini öneririm. Çift çekirdek İntel atom işlemcisi var. İntel işlemcili tabletlerin performansı ve şarj süresi diğer tabletlere göre daha üst seviyede. 10 saate kadarda kullanım süresi sunuyor. tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışından tablet getirmek
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- return item from customs (inb) ne demek
- windows emulator for android
- honor pad x8a
- oneplus pad pro
- en iyi tablet
- honor pad 9 pro
- dünyanın en büyük tableti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X