Şimdi Ara

Tabletin Dosyaları Yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ainol Aurora II Tablet Pc'im var.Tablet çok kaliteli ve çok güzel bir tasarıma sahip ve herkese tavsiye ederim, yalnız ben bi sorunla karşılaştım Tabletimi Usb ile pc'ye bağlarken tabletimin içindeki dosyalar gözükümüyor.Ama tabletten dosya yöneticisi program ile girince tabletin içindeki dosyalar gözüyor.Ama bilgisayardan bağlanınca gözükmüyor ve dolasıyla film v.b şeyleri atamıyorum :S

Tabletten Tek Gözüken Dosyalar;
    .android_secure
    .beintoo
    .estrongs
    .LOST.DIR

• quote:

Orijinalden alıntı: d4rkw0r1d

peki bu dosyalar nerde görüyor?otomatik kullan da tablet görününce mki çıkıyor?bilgisayarda görünen hafızanın boyutu ne kadar?
  • bilgisayar 13.20 GB olarak görünüyor ve tamamen boş olarak görünuyor.
    Bilgisayarım klasörüne tıklıyorum ve ordan tabletimin sürücüsü çıkıyor giriyorum normal telefona müzik atar gibi.
  • quote:

bilgisayar 13.20 GB olarak görünüyor ve tamamen boş olarak görünuyor.
    Bilgisayarım klasörüne tıklıyorum ve ordan tabletimin sürücüsü çıkıyor giriyorum normal telefona müzik atar gibi.

e tamam işte oraya boşluğa attığın zaman kopyalamıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 5 Ağustos 2012; 14:04:48 >
  • kopyalıyor ama tabletten açamıyorum :D
  • tablette görüyorsan sorun yok demek.video dosyasını açamıyorsan mxplayer ı marketten indir o açıyor mkv falan.
  • şimdide müzik attım tabletten müzik programını açığ arayıp buldu tabletten ama ben dosya olarak göremiyorum neyse bunada şükür :)
  • quote:

şimdide müzik attım tabletten müzik programını açığ arayıp buldu tabletten ama ben dosya olarak göremiyorum neyse bunada şükür :)

sen tablete bir şey yaptın mı?root veya bilgisayarda görülen hafızayı formatlamak gibi?es file explorer varsa tablette burdan girip dosyaları bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 5 Ağustos 2012; 15:28:02 >
  • şimdi film de attım MXPlayer ile oynattım sorun çözüldü :)

Teşekkürler Hacım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

şimdide müzik attım tabletten müzik programını açığ arayıp buldu tabletten ama ben dosya olarak göremiyorum neyse bunada şükür :)

sen tablete bir şey yaptın mı?root veya bilgisayarda görülen hafızayı formatlamak gibi?es file explorer varsa tablette burdan girip dosyaları bulabilirsin.

yüklü tabletin dosyaları gözüküyor ama ben attığım dosya yok orada kaçıyor bi yere ama nereye :D / deki dosyalar bilgisayarda gözükmüyor :)
  • Sorun cozuldu external sdcart diye bi yerde saklaniyormus
    yazim hatalari icin kusura bakmayin tabletten yaziyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.