Şimdi Ara

Tabletler hakkında bi kaç soru - Lütfen bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben internet işlerim için bi tablet almayı düşünüyorum.
    Alacağım tablet kalem ile yazma konusunda çok iyi bi performans vermeli.
    Windows işletim sistemli tabletlerde, normal windows bilgisayarlarda kullanılabilen programlar kullanılabiliyor mu ?
    (Kurmak istediğim programlar: office, video düzenleme programı, Snagit(ekran görüntüsü yakalama programı) ya da ekranı ses ile birlikte kaydedebilecek herhangi bi program)

Samsung'un kalem ile birlikte gelen 10.1 tableti var . Diğer tabletlerde de aynı kalem performansını alabilir miyim ? (Asus - Lenovo - Sony lerde falan)

Alacağım tablete Usb takılabilsin.

Yukarıda ki programları android işletim sistemine sahip bi tablette kurabilir miyiz? Eğer öyle ise android işletim sistemine sahip tablette önerebilirsiniz.

Fiyat önemli değil. Yeter ki performansı iyi olsun. İhtiyaçlarımı karşılasın.

Şimdiden teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medkir -- 9 Ocak 2014; 11:54:51 >

• bu konuyu ben de merak ediyorum bilen yok mu arkadaşlar?
  • Samsung Note ve Asus Me400 kullanmış biri olarak; hiçbir zaman kağıda yazarmışcasına rahatlık ve hassasiyet beklemeyin, samsung note aldığımda bir hafta kalemini kullandım, sonra yerinden çıkarmadım

Windows lu tablet eğer windows RT değilse (farklı bir işletim sistemidir RT) her programı kurarsınız

Samsung tabletler kalem konusunda daha başarılı, kalem teknolojisi farklı.

En iyisi bir samsung mağazasına gidip deneyin

Bahsettiğiniz programların benzeri illaki androidde de vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu için bir iki ay bekleyin daha hem performansı yüksek hem bataryası uzun giden hemde kalemi olan tablet yok türkiyede.
  • Sanırsam kalem ile ekranı çizerken görüntü ve ses kaydedip internette paylaşmak istiyorsunuz.
    Anladığım kadarıyla ders anlatım videoları hazırlayacaksanız.
    Size önerim hiç boşuna şimdiden masraf yapmayın normal laptop ekranlarını dokunmatik hale getiren kalemler var. Ya onlara bakın ya da wacom çizim tabletleri var onlarda işinizi görür.

Dark i-pen

Hadmate

Wintouch 8

Ya da benim de kullandığım şunu önerebilirim kablosuz kalem mouse..

• surface 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Sanırsam kalem ile ekranı çizerken görüntü ve ses kaydedip internette paylaşmak istiyorsunuz.
    Anladığım kadarıyla ders anlatım videoları hazırlayacaksanız.
    Size önerim hiç boşuna şimdiden masraf yapmayın normal laptop ekranlarını dokunmatik hale getiren kalemler var. Ya onlara bakın ya da wacom çizim tabletleri var onlarda işinizi görür.

Dark i-pen

Hadmate

Wintouch 8

Ya da benim de kullandığım şunu önerebilirim kablosuz kalem mouse..

Çok iyi aletmiş.

• Cevap veren herkese teşekkür ederim. Şu ardesteki ürünü aldım. :
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd600396

Yorumlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.