Şimdi Ara

Tabletler hakkında sorular? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En az 32 GB al. iPad 4 al. Akıllı telefonun wifi tether edebiliyorsa 4G düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Merhaba arkadaşlar
    Tablet almayı düşünüyorum fakat bilgi eksikliğimi gidermek amacıyla bir kaç sorum olacak.
    Kısa bir araştırmam var ama hem markalarda hem de özelliklerde takıldığım noktalar var.
    Alacağım tableti kullanma amacım daha çok internete girmek.
    Şimdi sizlere sorum şu :

1- İpad mi yoksa Samsung - Asus gibi markalar mı tercih etmeliyim

2- İpad almalıysam, İpad Mini mi yoksa İpad 4 mü almalıyım.

3- 16 GB'lık modeller yeterli mi ?

4- İpadlerde 4G ne işe yarar? Alacağım modelde 4G olmalı mı ?

4. Soru icin
    http://www.google.com/search?q=4g%20nedir

Hani herseyi forumda beklemeyin. Googleda cevabi var.

2. Soru
    Ote yandan git bir teknoloji marketine, mini ve normal ipad'e bak. Hangisi gozune hos gelirse onu dusun.

3. Soru
    http://www.google.com/search?q=ipad%2016%20gb%20yeter%20mi

Samimiyetle birsey soracagim, google'i niye kullanmiyorsun? Sordugun 3 sorunun cevabi net bir sekilde mevcut. Hatta sorunun sonuna donanimhaber yazarsan bizim forumda acilmis konulara direk ulasiyorsun. Ilk sorun ise forumda yine mevcut ya hadi neyse.

Sorulara kısa ve öz cevap vermeniz hoşuma gitti. Dediğiniz gibi google'da bir araştırma yaptım.
    Ve gösterdiğiniz kısa yollara daha önce de ulaştım. Gayet iyi bilirsiniz ki her şey google'da yeterince bulunmuyor.
    Bazen forumlarda yorum ve kullanıcı deneyimleri gerekiyor ki bu durumda da en iyi yer DonanımHaber
    Yıllardır bu forumdayım ve gayet faydalı bir yer diye düşünüyorum. Her soruma veya aklıma takılana cevap bulabiliyorum.
    O yüzden bende size diyorum ki "her şeyi google'da beklemeyin bir çoğunun forumda cevabı var"
    Gerçi sizde söylemişiniz ama bazen direk soruyu kendiniz yöneltmeniz gerekiyor bende öyle yaptım :))
    -------------------------------
    Cevaplarıyla kafamdaki soruları gideren tüm forumdaşlara teşekkürler.

@Zordion @umut2300 @GagasLawyer @Gukama @enzomaresca @Yusuf84'a ayrıca teşekkürler :))

Kararımı verdim gibi. Şimdi sıra indirimlere bakmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriond -- 2 Şubat 2013; 1:28:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Merhaba arkadaşlar
    Tablet almayı düşünüyorum fakat bilgi eksikliğimi gidermek amacıyla bir kaç sorum olacak.
    Kısa bir araştırmam var ama hem markalarda hem de özelliklerde takıldığım noktalar var.
    Alacağım tableti kullanma amacım daha çok internete girmek.
    Şimdi sizlere sorum şu :

1- İpad mi yoksa Samsung - Asus gibi markalar mı tercih etmeliyim

2- İpad almalıysam, İpad Mini mi yoksa İpad 4 mü almalıyım.

3- 16 GB'lık modeller yeterli mi ?

4- İpadlerde 4G ne işe yarar? Alacağım modelde 4G olmalı mı ?

4. Soru icin
    http://www.google.com/search?q=4g%20nedir

Hani herseyi forumda beklemeyin. Googleda cevabi var.

2. Soru
    Ote yandan git bir teknoloji marketine, mini ve normal ipad'e bak. Hangisi gozune hos gelirse onu dusun.

3. Soru
    http://www.google.com/search?q=ipad%2016%20gb%20yeter%20mi

Samimiyetle birsey soracagim, google'i niye kullanmiyorsun? Sordugun 3 sorunun cevabi net bir sekilde mevcut. Hatta sorunun sonuna donanimhaber yazarsan bizim forumda acilmis konulara direk ulasiyorsun. Ilk sorun ise forumda yine mevcut ya hadi neyse.

Sorulara kısa ve öz cevap vermeniz hoşuma gitti. Dediğiniz gibi google'da bir araştırma yaptım.
    Ve gösterdiğiniz kısa yollara daha önce de ulaştım. Gayet iyi bilirsiniz ki her şey google'da yeterince bulunmuyor.
    Bazen forumlarda yorum ve kullanıcı deneyimleri gerekiyor ki bu durumda da en iyi yer DonanımHaber
    Yıllardır bu forumdayım ve gayet faydalı bir yer diye düşünüyorum. Her soruma veya aklıma takılana cevap bulabiliyorum.
    O yüzden bende size diyorum ki "her şeyi google'da beklemeyin bir çoğunun forumda cevabı var"
    Gerçi sizde söylemişiniz ama bazen direk soruyu kendiniz yöneltmeniz gerekiyor bende öyle yaptım :))
    -------------------------------
    Cevaplarıyla kafamdaki soruları gideren tüm forumdaşlara teşekkürler.

@Zordion @umut2300 @GagasLawyer @Gukama @enzomaresca @Yusuf84'a ayrıca teşekkürler :))

Kararımı verdim gibi. Şimdi sıra indirimlere bakmakta

ne demek her zaman alınca deneyimlerini paylaşırsan seviniriz

• şu an ben de aynı ikilemdeyim acaba 16 gb ve yanına segate kablosuz ipad için ürettiği 500 gb harddiski mi alsam yoksa 32 gb mi. seagate'in harddisk nasıl sizce???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.