Şimdi Ara

Tabular, önyargılar, algılar, yanılgılar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aykut bir programda cikti bugun. felsefik derinlik katmaya calistigi decrik cumlelerinin ozeti su:

sampiyonluk icerdeki puan kayiplarindan gitmis. kritik zamanlarda yanlis tepkiler veriyormussunuz. sizmissiniz suclu yani. sampiyonluk kadikoy seyircisi yuzunden kacmis. bulmus aykut sonunda sucluyu. seneye kapida aykut bizim babamizdir demeyeni stada almayacakmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 tane çok güzel şey yazmışsın ama sonuç

Türkiye kupasını alamadık.

Ligi alamadık.

Uefa kupasına katılamadık bile.

0/3

Aykut kocaman Fenerbahçe başında geçirdiği 4. Sezonunda da şampiyonluğa ulaşamadı

1/4

Dicke de böyle işe yaramaz istatistikler dizip duruyordunuz geçen sene bırakalım artık bu işleri rakipler aldı yürüdü gitti Fenerbahçe her yıl biraz daha fazla geride kalıyor aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

11 tane çok güzel şey yazmışsın ama sonuç

Ligi alamadık.

0/3

Aykut kocaman Fenerbahçe başında geçirdiği 4. Sezonunda da şampiyonluğa ulaşamadı

1/4

Dicke de böyle işe yaramaz istatistikler dizip duruyordunuz geçen sene bırakalım artık bu işleri rakipler aldı yürüdü gitti Fenerbahçe her yıl biraz daha fazla geride kalıyor aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır.
    onlarin yuregi yetse, kimsede stad yokken yuzde 99 dolulukla oynayip 2003 2010 yillarinda fenerin toplam galibiyette tum lige nasil fark attigini, avrupada galatasaraydan iki kat fazla mac yaptigini ortaligi kasip kavurdugunu, aykutun sirf takimin basina gecmek icin nasil dinamitledigini, yildiz oyunculari kazanmak yerine nasil kaybettigini tek tek yazarlar. 3 temmuz olmasada aykut yine bitirirdi feneri.

galatasarayliyim evet aykut teknik olarak cok iyi buna lafim yok. ama aykut neden kalsin isterim: o kadar hasis, o kadar kisiligini oturtamamis ki egolari adamin kariyerindeki en buyuk sorunu. aykut kalsin.

• aykut hoca bi türkü tutturuyor genelde tutuyor ama tutmadigi zaman b plani yok. varmış gibi gözüküyor ama sanki takimi b planina hic hazirlamamis gibi oynuyoruz. geriye dusunce butun oyun sistemi alt ust oluyor maci dondurecek hamleyi yapamıyor. futbol bilgisi yüksek ama bazen oyle hatalar yapıyor ki amator hoca yapmaz.

kisacasi fatih terimle kıyaslandığında ne kadar eksik olduğu ortaya çıkıyor. fatih hoca geriye düştüğünde sistemi bir anda değiştiriyor ki takim da sanki hep o oyunu oynuyormuş gibi oynayip maci çeviriyor. işe yaramayan oyuncuyu görüyor değiştiriyor. transferleri kıyaslandığında terim, aykuta göre dahi. aykutun takimi aylar sonra forma giriyor terimin takimi 1ay icinde. terim göze hoş futbol oynatıyor taraftari çekiyor kenara baktiginda zor mac ama terim bisey yapar deniyor aykutun takimi geri düştüğünde bile kenara bakmak kimse istemiyor. terimle taraftarin dusunceleri genelde paralel aykut hep zıt. bu örnekler sayisiz uzatilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

aykut hoca bi türkü tutturuyor genelde tutuyor ama tutmadigi zaman b plani yok. varmış gibi gözüküyor ama sanki takimi b planina hic hazirlamamis gibi oynuyoruz. geriye dusunce butun oyun sistemi alt ust oluyor maci dondurecek hamleyi yapamıyor. futbol bilgisi yüksek ama bazen oyle hatalar yapıyor ki amator hoca yapmaz.

kisacasi fatih terimle kıyaslandığında ne kadar eksik olduğu ortaya çıkıyor. fatih hoca geriye düştüğünde sistemi bir anda değiştiriyor ki takim da sanki hep o oyunu oynuyormuş gibi oynayip maci çeviriyor. işe yaramayan oyuncuyu görüyor değiştiriyor. transferleri kıyaslandığında terim, aykuta göre dahi. aykutun takimi aylar sonra forma giriyor terimin takimi 1ay icinde. terim göze hoş futbol oynatıyor taraftari çekiyor kenara baktiginda zor mac ama terim bisey yapar deniyor aykutun takimi geri düştüğünde bile kenara bakmak kimse istemiyor. terimle taraftarin dusunceleri genelde paralel aykut hep zıt. bu örnekler sayisiz uzatilabilir
    Terim ile Aykut'un kıyaslanması Terim'e hakarettir. Bir kere en başta Aykut büyük takım hocası değil. Onun çapı anadolu takımları.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Terim ile Aykut'un kıyaslanması Terim'e hakarettir. Bir kere en başta Aykut büyük takım hocası değil. Onun çapı anadolu takımları.

Alıntıları Göster
    katılıyorum

• Taraftarıda alıştırdılar artık vasatlığa maç izliyormusunuz Fenerbahçe 100 gol atsa ne olur top oynamıyoruz organize atak yok Aykut Kocamanı çok severim ancak bu sene bişey oynamadık bunuda kabul etmek lazım.
  • Bu konudaki Aykut seviciler Zicolu maçları izleyememiş kişiler.
    Seneye Konyadaki istatistiklerle hocanızı aklarsınız.
    Burası FENERBAHÇE 2.lik başarısızlıktır.

Eski başkan ile eski direktörün vasatlığını Fenerbahçe'den arındıracağız.
  • Yalnız Aykut Hoca'nın açıklamalarından şunu net bir şekilde anlıyoruz ki

Açık açık ben bu takımı hücum oynatmayı beceremedim elime yüzüme bulaştırdım sonra taktik değiştirdim diyor. Daha sonrasında ise biz şu anda da hücum oynuyoruz diyor. Ya ilk söylediğinde hata var ya ikincisinde, bu hücum oyunu ise sene başında ne denedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

11 tane çok güzel şey yazmışsın ama sonuç

Ligi alamadık.

0/3

1/4

Hocam birlikte Aykutun 4 sezonunu inceleyelim istersen.1/4 yazıp kestirip atmayı pek sağlıklı bulmuyorum.

2010/2011:Şampiyonluk olarak kayıtlara geçti zaten.
    2011/2012:Malum sezon.O takımın 2.olması büyük başarı.Son maçta şampiyonluk vermesi durumu var ama ben samimi kanaatimi söyleyeyim o maç 100 kere oynansa 100 kere Fenerbahçe'ye verilmeyecekti.(Buradan Galatasaraylı arkadaşlar herhangi bir olumsuz anlam çıkarmasın.O sene Galatasaray sonuna kadar hak etti,ligde açık ara en güzel top oynayan takımdı normal sezonda ve zaten normal sezonda kaç puan fark yapmışlardı.Demek istediğim şey o sene Fenerbahçenin şampiyon olması doğaya aykırı bir durum olacaktı,olmadı.)

2012/2013:Rezalet ötesi bir lig performansı.61 puan 56 gol.Skandal.Bunu tartışacak bir şey yok.Kötü kötü kötü.Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı zaten.

2017/2018:Fenerbahçe'den bu sene şampiyonluk beklemek biraz beklentiyi yükseğe koymak olurdu.Kadro kalitesi/genişliği Gs,Bjk ve İbfk'den gerideydi şartlar ortadaydı.Bu sene ligdeki durumu eleştirmem ben.Evet bazı maçlar kazanılsa şampiyonduk denebilir ama takımın ne şampiyonluk havası vardı ne o kalitesi.O maçları kazansak başka maçlarda puan verirdik.

Türkiye Kupasını alamamak ve Vardar'a elenmek başarısızlıktır bunlara katılıyorum.2012/13'te Spartak Moskova'ya elenmek ve 2010/2011'de Young Boys ile Paok'a elenmek de başarısızlıktır.Zaten Aykut Kocaman'ın gördüğümüz üzere sene başları çok sancılı geçiyor,amatör küme takımlarına bile maç kaybedecek durumda oluyorsun.

Dick Advocaat'a çok yüklenildiğine katılıyorum.Ağustosta gelmiş bir adamdı.Tek sıkıntısı milli takım aralarında yurtdışına gidip ligin ikinci yarısında işi biraz sermesi ama yapacak bir şey yok.Ağustosta teknik direktör gelirse o seneden pek bir şey bekleme zaten.Geçen sene de ne seyirci vardı ne yönetim ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Hocam birlikte Aykutun 4 sezonunu inceleyelim istersen.1/4 yazıp kestirip atmayı pek sağlıklı bulmuyorum.

2010/2011:Şampiyonluk olarak kayıtlara geçti zaten.
    2011/2012:Malum sezon.O takımın 2.olması büyük başarı.Son maçta şampiyonluk vermesi durumu var ama ben samimi kanaatimi söyleyeyim o maç 100 kere oynansa 100 kere Fenerbahçe'ye verilmeyecekti.(Buradan Galatasaraylı arkadaşlar herhangi bir olumsuz anlam çıkarmasın.O sene Galatasaray sonuna kadar hak etti,ligde açık ara en güzel top oynayan takımdı normal sezonda ve zaten normal sezonda kaç puan fark yapmışlardı.Demek istediğim şey o sene Fenerbahçenin şampiyon olması doğaya aykırı bir durum olacaktı,olmadı.)

2012/2013:Rezalet ötesi bir lig performansı.61 puan 56 gol.Skandal.Bunu tartışacak bir şey yok.Kötü kötü kötü.Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı zaten.

2017/2018:Fenerbahçe'den bu sene şampiyonluk beklemek biraz beklentiyi yükseğe koymak olurdu.Kadro kalitesi/genişliği Gs,Bjk ve İbfk'den gerideydi şartlar ortadaydı.Bu sene ligdeki durumu eleştirmem ben.Evet bazı maçlar kazanılsa şampiyonduk denebilir ama takımın ne şampiyonluk havası vardı ne o kalitesi.O maçları kazansak başka maçlarda puan verirdik.

Türkiye Kupasını alamamak ve Vardar'a elenmek başarısızlıktır bunlara katılıyorum.2012/13'te Spartak Moskova'ya elenmek ve 2010/2011'de Young Boys ile Paok'a elenmek de başarısızlıktır.Zaten Aykut Kocaman'ın gördüğümüz üzere sene başları çok sancılı geçiyor,amatör küme takımlarına bile maç kaybedecek durumda oluyorsun.

Dick Advocaat'a çok yüklenildiğine katılıyorum.Ağustosta gelmiş bir adamdı.Tek sıkıntısı milli takım aralarında yurtdışına gidip ligin ikinci yarısında işi biraz sermesi ama yapacak bir şey yok.Ağustosta teknik direktör gelirse o seneden pek bir şey bekleme zaten.Geçen sene de ne seyirci vardı ne yönetim ortada.

Alıntıları Göster
    Eko bir ya da iki sezonluk değerlendirme yaparken bunlar konuşulabilir ama son son 8 sezonda 2 şampiyonluk varken yan yattı çamura battı deme lüksümüz yok artık dickli sezonu saymazsak Fenerbahçe bu 8 sezonda da şampiyonluğa oynadı zaten kaçanlar da her seferinde 3-5 puanla kaçıyor. Değişim şart en başta başkanından yedek kulübesine kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avuntu maddelerine bak .ee sonuç şampiyon kim oldu ?

• Aykut hocayı savunan arkadaşlar lütfen gidin bir sonraki takımını tutun Konya falan olur herhalde. Kabız futbolu, yeteneksiz sevdasını orada desteklersiniz. Fenerbahçe kupa için oynar. 4 senedir kupa falan da yok. Sizin gibi vasat sevdalıları yüzünden takım bu halde.

• serdar ali kokuyor konu

• Konudaki en doğru,önemli,çarpıcı cümle "Fb önlem almaz , Fb'ye önlem alınır".Kasımpaşa'ya,Sivas'a,Karabük'e karşı 11 kişi kendi yarı sahanda savunma yapmazsın , ama aykutun tarzı bu.

İlk yarının sonundaki serinin nasıl kolay penlatılarla geldiğini de hatırlayın , ve Bursa maçında normal bir hakem olsa şu an 4. olduğunuzu da.

Aykutun tudordan bir farkı yok ikisi de çöp , tek fark aziz aykutun ölümüne arkasında ve bu aykuta takım üzerinde inanılmaz hakimiyet alanı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Konudaki en doğru,önemli,çarpıcı cümle "Fb önlem almaz , Fb'ye önlem alınır".Kasımpaşa'ya,Sivas'a,Karabük'e karşı 11 kişi kendi yarı sahanda savunma yapmazsın , ama aykutun tarzı bu.

İlk yarının sonundaki serinin nasıl kolay penlatılarla geldiğini de hatırlayın , ve Bursa maçında normal bir hakem olsa şu an 4. olduğunuzu da.

Aykutun tudordan bir farkı yok ikisi de çöp , tek fark aziz aykutun ölümüne arkasında ve bu aykuta takım üzerinde inanılmaz hakimiyet alanı sağlıyor.
    Alanya maçında normal hakem olsa o maç kayıp, Bjk muhtemelen kayıptı.

Fb önlem almaz alınır nedir Bayern miyiz biz? Biz kendi oyunumuzu oynarız, rakibin oyuncularına da önlem alırız, rakibi küçümsersen 6 tane yer dönersin.

Fb kendi sahasında savunma yapmaz anadolu takımlarına, genelde tek kale oynadık ama rakipler yüksek bitiricilikle geldiklerini attılar. Penaltılarla seri falan yapmadık 12 gol atılan 5 maçlık seride 1 penaltımız vardı. Penaltı olduysa da baskıdan oldu, gayet net bir penaltı. Keza GS %55.5 oynarken biz %55 ortalama topa sahip olmayla oynamışız. Sanki siz %65 biz %40 dediğine bak.

Aykut kendini kötü takımlarla da kanıtlamış bir hoca, Tudor da aynı şekilde, ikisi de futbolun gereklerini yapan ancak büyük lobilerce ezilmeye çalışılan tipler. FT ise FBden, Başaktan 2 gömlek üstün takım alıp son haftaya hala bırakan hoca. Aykut ise 2 gömlek üstün ise GS'den 36 puan fark atmayı bildi. Kumpaslarla, saldırılarla aşağı çekilmesek bu sürecekti de herkes biliyor.

O yüzden yalan yanlış bilgilerle bırakın algı işlerini, sezon ortası FT gelirse bırakırım diyenler ite kaka şampiyon oldu göklere çıkarttı, şu videonun canlı halisiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 19 Mayıs 2018; 14:25:31 >

• ibretlik konu katılıyorum,gs ibb bjk ye fb den tek oyuncuyu almazsın 11 e ama bu takım son dk ya kadar şampiyonluğa oynadı aykut hoca sayesinde
    ölene kadar fb nin başında kalmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

ibretlik konu katılıyorum,gs ibb bjk ye fb den tek oyuncuyu almazsın 11 e ama bu takım son dk ya kadar şampiyonluğa oynadı aykut hoca sayesinde
    ölene kadar fb nin başında kalmalı
    Çok büyük hoca. Çok ayıp ediyorlar Aykut hocaya.

• Sezonun 4/3'ü çok kötü ve zevk vermeyen maçlar oynadınız, o algıların oluşması normal.
  • Oyunu okuma, sahada oynayan futbolu değerlendirme açısından oldukça beceriksiz bir teknik direktör. Ve inanın bu şampiyonluk bu sayede kaçırıldı bu sezon, bireysel hatalardan falan değil.
    En basit ve yakın örneğini bugünkü maçtan vereyim.
    Konya bastırmaya çalışıyor, Galatasaray golünün haberinden sonra bariz bir şekilde demoralize olmuş oyuncular, saçma sapan 2 gol yemişiz ki ilk golde Fofana'nın vuruşu oldukça güzeldi(saçma sapan dememin sebebi 11 kişi sadece izledi golleri), maç 3-2 olmuş, sen gidiyorsun defanstan bile top çıkartan mücadele eden, hücuma sanki 10 numaraymış gibi birçok atakta yön veren Soldado'yu çıkartıp Janssen'i oyuna alıyorsun. Burada çıkması gereken oyuncu sahada varlığını dahi hissetmediğiniz Alper Potuk'tur. Bu Alper Potuk ise 89. dakikada oyundan alınıyor, yerine Eljif Elmas giriyor.

Bu değişiklikleri kademe ya da posizyon değişiklikleri diye değerlendirebilmek de mümkün değil. Skoru korumak adına yapılan bir değişiklik hiç değil. Tamamen sahada oynananı anlayamamaktır bu.

Bu yüzden tez zamanda istifasını bekliyorum bu şahsın. En hayırlı icraatı bu olacaktır bu kulübe.

Ligin en çok gol atanı, en çok averaj yapanı vb. gibi istatistik veren kişilere de cevabım şudur; Teknik direktörün olacağı yere cansız manken koyun üzerine çubuklu formayı da giydirin, bu istatistikleri üç aşağı beş yukarı yakalar zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.