Şimdi Ara

TAF Clan Tanıtım Konusu hepinizi serverımıza bekleriz.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GOLDEN ARMY - TAF CLAN BF4 turnuvası konusu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_88504513/f_//tm.htm
  • konu güncel
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopower

güncel

Güncel deyiple olmuyor Birşeyin güncel olabilmesi için gerçekten güncellenen birşey olması gerek. Yenilik gerek Cococan :D :D

Güncelleme TAF CLAN Platoon Oluşturuldu.

TAF Clan ve Sürekli birlikte TS3 de oynadığımız arkadaşlarımızdan oluşan bir Private platoon oluşturduk. Akşamları Platoon Battlereportan göreceğiniz üzere baya bir arkadaşın katılımı ile birlikte eğlenceli zamanlar geçiriyoruz. Tüm yanlız oyunculara kapımız açıktır. TAF üyesi olmasanız (Üye alımı için arayışta değiliz) geliniz TS3 sunucumuza ve kalabalık bir aile olarak oyunda eğlenelim.

TAF Clan Tanıtım Konusu hepinizi serverımıza bekleriz.. TAF Clan Tanıtım Konusu hepinizi serverımıza bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 4 Mart 2014; 11:40:00 >

• endero7 kullanıcısına yanıt
    ezdin beni başgan :D kardeşiminde dediği gibi biz hep burdayız akşamları bizimle birlikte oynamak isteyen playerlar ts sunucumuza davetlidir. Clana insan aramıyoruz başlıkta da belirttiğimiz gibi clandan olsun olmasın bütün bf oyuncuları bizimle birlite vakit geçirebilir. Kendi serverimizda olmayabilirz ama biz her daim burdayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roccopower -- 4 Mart 2014; 11:52:25 >
  • roccopower kullanıcısına yanıt
    İlkcan herzaman örnek olmak isterim :D Bazen örnekler ağır olsa da (Önce Kardeşine bu işi yapabiliyorsan gerisini sen düşün yabancı sana ne yaparım dercesine) Yol göstermekte fayda görüyorum. Bir yara iz bırakmazsa eğer o yaranın olduğu yerde sürekli yaralar oluşmaya devam eder. Bundan sebep En büyük Başkan yok en doğru yolu gösteren abin var senin yanında
  • endero7 kullanıcısına yanıt
    bitanesin abi
  • Konu güncel..

TAF Clan Tanıtım Konusu hepinizi serverımıza bekleriz..

TAF Clan Tanıtım Konusu hepinizi serverımıza bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roccopower -- 6 Mart 2014; 23:19:38 >

• roccopower kullanıcısına yanıt
    Platoon Level 10 da kalmasaydı iyidi :)
  • evet ya az olmuş o 120ye kadar yolu olsun aslında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopower

evet ya az olmuş o 120ye kadar yolu olsun aslında :D

Bu gidişle biz 120 olana kadar 150 çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birden olunca tadı çıkmıyo bf3 te ne güzeldi oyna oyna hala lvl alıyodun :D
  • Slm gençlik güzel konu olmuş yapanın eline sağlık
    yalnız benim ismi yanlış yazmışınız ;)
  • TAF TS3 YENİ SUNUCUMUZ : ts23.nitrado.net:15750
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.