Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TAG HEUER CALIBRE E4 SBG8A Connected Watch Golf Edition Satın Al 16 Şubat 2024 15:00 1 1 TAG HEUER CALIBRE E4 SBG8A Connected Watch Golf Edition Saat Cok Iyi durumdadir. Herhangi bir Problemi yoktur.Saat Caminda ve Kiliflarda herhangi bir hasar bulunmamaktadir.Kutusu,Kurulum kitapciklari,Sarj istasyonu ve Orjinal 2 kilifida verilecektir.Orjinal Fiyati 2500 $ ancak az kullanilmis oldugu icin ben 75000 lira istiyorum. Ilgili kisiler bana DM uzerinden ulasabilirler.Saat ile ilgili detayi asagidaki linkten bulabilirsiniz.https://www.tagheuer.com/tr/en/smartwatches/golf.htmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TAG HEUER CALIBRE E4 SBG8A Connected Watch Golf Edition