Şimdi Ara

TAGAN 600W Force II Serisi Power Supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim? Fiyatı oldukça uygun gibi ama 80mm fanı acaba ses yapar mı? Kullanan arkadaşlar ses konusunda ve 12v hattının amper değerleri hakkında bilgi verebilirler mi?
    http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=TG600-U33
     TAGAN 600W Force II Serisi Power Supply

Ürün Kodu : TG600-U33
    Marka : TAGAN
    Fiyatı : 132,00 USD + KDV
    %20 indirimli
    105,60 USD + KDV
    Kdv dahil : 161,99 YTL

• nerde kullanıcan sistemi de yazsan bi yorum yapabilrim ama genelde tagan ii bi modeli ama dedigim gibi kullanıcan sistem onemli
  • Yeni toplayacağım sistem için düşünüyorum. Daha ortada birşey yok. Belki bu üründen başlayacağım. Güncel bir sistem diyebiliriz.8800gt ya dda 9600gt ekran kartı, p35 anakart, 2x1gb ram, harddisk falan filan işte. Benim için önemli olan geleceğe dönük bir ürün olması ve tabiki sessizlik.
  • tagan gibi bi markanın öyle sesli çalışan bi ürün yapıcağını sanmam ama bu ürünün forumda hiç kullanıcısını görmedim siz yinede kendinizi garantiye alın 12 cm fanlı bi psu tercih edin
  • yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok sessiz çok güçlü.
    deneme amaçlı taktığım 3 tane hd3870'i overclocklu black edition ile sorunsuzca çalıştırmıştı.
    tavsiye ederim.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. O zaman bu fırsatı değerlendirmek lazım ama firma Ankara'da imiş. Almak için biraz uğraşmak gerekecek.
  • Ben de bu güç kaynağından aldım fakat bir sorum olacak ilgili arkadaşlara. Turbo ve normal diye 2 mod var normal moda mı alayım turboda mı kalsın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tagan psu=en sessiz fan
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

tagan psu=en sessiz fan

Ben bilgisyarı yeni topladım. Bu güç kaynağı+ Lian li kasa var fakat fanlar gürültülü çalışıyor. Hangi fan gürültü çıkarıyor çözemedim.
  • arkadaşlar ben bu fanı alalı 3-4 gün oldu çok sessiz çalışıyor tavsiye ederim gönül rahatlıyla kullanabilirsin

@Ermeydan

PSU'dan gelmiyordur o ses bence kasaya bir daha bakmalısın çünkü ben de bu ürünü kullanıyorum ve PSU'dan gelen bi ses göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersin123

Cevaplarınız için teşekkür ederim. O zaman bu fırsatı değerlendirmek lazım ama firma Ankara'da imiş. Almak için biraz uğraşmak gerekecek.

kargoyla gelebilir ürün; 1 veya 2 gün beklersin ama beklemene değecek bi ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

arkadaşlar ben bu fanı alalı 3-4 gün oldu çok sessiz çalışıyor tavsiye ederim gönül rahatlıyla kullanabilirsin

@Ermeydan

PSU'dan gelmiyordur o ses bence kasaya bir daha bakmalısın çünkü ben de bu ürünü kullanıyorum ve PSU'dan gelen bi ses göremedim

Peki hangi modda çalıştırıyorsun. Turbo mu normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

arkadaşlar ben bu fanı alalı 3-4 gün oldu çok sessiz çalışıyor tavsiye ederim gönül rahatlıyla kullanabilirsin

@Ermeydan

Peki hangi modda çalıştırıyorsun. Turbo mu normal mi?

valla inan hiç oynamadım turbo ya da normal diye

aldığımda turbo moddaydı bende hiç dokunmadım öle kaldı

• Ben olsam 128$+KDV ye bunu alacağıma hazır fiyatları düşmüşken 130$+KDV ye PC Power & Cooling 610W Silencer alırdım.

Tagan oldukça iyi bir PSU ama PC Power & Cooling ile boy ölçüşecek kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 25 Mayıs 2008; 16:48:23 >
  • soran arkadaş için cevap vereyim

Turbo Modu +12v Bu mod sayesinde 4 rail'den alınan çıkış tek rail'e aktarılarak yüksek güç elde edilir. Tek rail'de 48A güç çıkışı sağlanır.

donanımların çok yüksek değilse vede çalışırken sorun çıkartmıyorsa normal mod seç 12 çıkışlarını bağımsız kullan (bu işlemi pc kapalıyken yap enerji kablosunun çekili olduğundan emin ol )

psu çok sessiz kablolar kalın kaliteli ve fazlasıyla uzun jak sayısı fazla yetiyor artıyor bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: maayyildiz

soran arkadaş için cevap vereyim

Turbo Modu +12v Bu mod sayesinde 4 rail'den alınan çıkış tek rail'e aktarılarak yüksek güç elde edilir. Tek rail'de 48A güç çıkışı sağlanır.

donanımların çok yüksek değilse vede çalışırken sorun çıkartmıyorsa normal mod seç 12 çıkışlarını bağımsız kullan (bu işlemi pc kapalıyken yap enerji kablosunun çekili olduğundan emin ol )

psu çok sessiz kablolar kalın kaliteli ve fazlasıyla uzun jak sayısı fazla yetiyor artıyor bile

Sistem imzamdaki gibi. Turbo modda gelmişti ben de değiştirmedim. Dun de güç kaynağım yandı galiba. Yanmasında turbo modun etkisi var mı acaba?
    http://forum.donanimhaber.com/m_23902230/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Ben olsam 128$+KDV ye bunu alacağıma hazır fiyatları düşmüşken 130$+KDV ye PC Power & Cooling 610W Silencer alırdım.

Tagan oldukça iyi bir PSU ama PC Power & Cooling ile boy ölçüşecek kadar değil.

evet kesinlikle katılıyorum, ayrıca resimde ki psu'nun aynısının 530w'lık modelini kullanıyorum, ve fanı sesli çalışıyor, 80m fanlı psu'lardan kanımca uzak dur
  • turbo mod alakası oldugunu sanmıyorum neticede seçim kullanıcıya bırakılmış dikkat ettiysen kullanım kılavızında bu modlar hakkında şöyle veya böyle bir uyarı bulunmamaktadır neticede yetmeseydi turbo mod çakıştıracaktın bence bunla hiçbir ilgisi yok bozulmaması gerekir başka bir sorundan olmuştur

ama şunuda söyliyeyim taganın 600w psu larında bir cinslik var bende daha deyişik bir sorun cıkarttı power tusuna basıyorun enerji anlık gelip 2 sn gidiyor elektrik kablosunu çıkarıp takıyorum bazen düzeliyor bağzende birkaç denemeden sonra anca marş alıyor bugünde hiç çalışmadı açılıp kapanıyor donanımlardan dedim baska 2 anakartta denedim aynı sorun

eski 25 ytl lik psu canavar gibi çalışıyor
    çalışmaya başladımı hiç sorun çıkmıyor ama çalışabilirse
    ısıdan diyecem 1 gün sonra sabah açınca aynısını yapıyor
    kendi basına yeşi ile siyah kabloyu kısa devre ettim açılmadı anladımki sorun psu

bu sorunla başka karşılaşan varmı servise göndermeyi düşünüyorum onlarda ne oldugunu bilmiyor servisle konuştum alakasız şeyler söylediler ups kullan diyor :)) ozaman bende onlara bu psu neden aktif PFC diye sordum :)) işyerinde toprak hattı falan süper onlada alakası yok

kaliteli dediğimiz tavsiye ettiğimiz bir ürünün boyle yapması üzücü

tabi kimse almasın demiyorum tagan iyi bir markadır şans diyelim birazda

• quote:

turbo mod alakası oldugunu sanmıyorum neticede seçim kullanıcıya bırakılmış dikkat ettiysen kullanım kılavızında bu modlar hakkında şöyle veya böyle bir uyarı bulunmamaktadır neticede yetmeseydi turbo mod çakıştıracaktın bence bunla hiçbir ilgisi yok bozulmaması gerekir başka bir sorundan olmuştur

ama şunuda söyliyeyim taganın 600w psu larında bir cinslik var bende daha deyişik bir sorun cıkarttı power tusuna basıyorun enerji anlık gelip 2 sn gidiyor elektrik kablosunu çıkarıp takıyorum bazen düzeliyor bağzende birkaç denemeden sonra anca marş alıyor bugünde hiç çalışmadı açılıp kapanıyor donanımlardan dedim baska 2 anakartta denedim aynı sorun

kendi basına yeşi ile siyah kabloyu kısa devre ettim açılmadı anladımki sorun psu

bu sorunla başka karşılaşan varmı servise göndermeyi düşünüyorum onlarda ne oldugunu bilmiyor servisle konuştum alakasız şeyler söylediler ups kullan diyor :)) ozaman bende onlara bu psu neden aktif PFC diye sordum :)) işyerinde toprak hattı falan süper onlada alakası yok

Yanlış düşünce bence.Aynı senin anlattığın olay yeni aldığım başka markada,ben yaşadım.Eski powerım seninde söylediğin gibi canavardı.Yeni aldığım ise ne zaman çalışacak belli değil.Uzun uğraşlar sonucu zorla..Aldığımın ertesi gün,garanti kapsamında olduğundan aldığım yerden değiştirdim,aynsıyla.Şu anda sorunsuz.Power tuşuna basar basmaz çalışıyor.Garantili ürüne niye şans gözüyle bakıyorsun anlamadım.

• quote:

turbo mod alakası oldugunu sanmıyorum neticede seçim kullanıcıya bırakılmış dikkat ettiysen kullanım kılavızında bu modlar hakkında şöyle veya böyle bir uyarı bulunmamaktadır neticede yetmeseydi turbo mod çakıştıracaktın bence bunla hiçbir ilgisi yok bozulmaması gerekir başka bir sorundan olmuştur

Bende seninki gibi sorunlar yoktu. Bastım mı çalışıyordu ama sonra ne olduysa patladı işte. Neyse yarın kasayı alıp götürecem inşallah sorun çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 13 Haziran 2008; 11:30:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.