Şimdi Ara

Tagan psu yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzada yazılı sistem ile ilgili bir sıkıntı var pc sürekli reset atıyor işin ilginç yanı oyun veya internetdeyken çok daha sık atıyor film izlerken hiç birşey olmuyor acaba diyorum psu yetersiz kaldığından yük altında resetlenme sorunu oluşuyo olabilirmi ?Hiç bir overclock yoktur.Yardımlarınızı bekliyorum.Meşur bi power supply hesaplama sitesi vardı orda baktımm 470 w çıktı???

• İmkanınız varsa başka bir psu ile denemeye çalışın sistemi.

PSU hesaplayıcısında 470W çıktı ise bu psu size yeterli gelir demektir.
    Resetlerin nedeni başka bi donanımdan kaynaklanıyor olabilir.

Ayrıca,Everest gibi bi programla felan voltajları okuyup ekran görüntüsünü eklerseniz sevinirim.
  • Burdaki dosyada bulunan memtest.iso yu nero yada başka bir cd yazma programı ile kalıbı diske yazdır seçeneği ile yazdırınız. ve bilgisayarı cd den boot ediniz. 40dk kadar test edecektir ramleri hata var ise kırmızı renkte bildirecektir. yok ise no errors yazacaktır.
    eğer yukarıdaki testi geçerse elinizde hiren's boot cd var ise ondan testing toolsta bulunan hdd test programı ile surface test seçeneğini kullanarak bad sector taraması yapınız. hiren's boot cd yok ise hd tune ile yavaş olarak hdd yi taratınız.
    reset sorunları psu dışında çoğunlukla ram ve hdd kaynaklıdır.
  •  Tagan psu yardım..!

Diabloxt everesten voltajları ekledim anlamadığım nokata ben pc ile 2.5 saat ortos testi aldım pcmark ve 3dmark testlerinide alabiliyorum.Hiç hata vermeden ama bu bazen oluyo.ramleri değiştirme imkanım oldu sorunda hiçbir değişiklilik olmadı benimde aklıma acaba yüke bindiği zaman resetliyor gibilerinden bir fikir geldi ortos 2 çekirdek çalıştırdığından fazla yük olmuyor prime 95 açınca fazla dayanmıyor

• Zebani ramleri değiştirme imkanım vardı farklı ramlerlede test ettim aynı sonuç çıktı dediğin gibi birde hardisk testini yapcam bakalım ne çıkacak?
    quote:

Orjinalden alıntı: zebani

Burdaki dosyada bulunan memtest.iso yu nero yada başka bir cd yazma programı ile kalıbı diske yazdır seçeneği ile yazdırınız. ve bilgisayarı cd den boot ediniz. 40dk kadar test edecektir ramleri hata var ise kırmızı renkte bildirecektir. yok ise no errors yazacaktır.
    eğer yukarıdaki testi geçerse elinizde hiren's boot cd var ise ondan testing toolsta bulunan hdd test programı ile surface test seçeneğini kullanarak bad sector taraması yapınız. hiren's boot cd yok ise hd tune ile yavaş olarak hdd yi taratınız.
    reset sorunları psu dışında çoğunlukla ram ve hdd kaynaklıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.