Şimdi Ara

Taharet Musluğu Olmayan yerde ne yapılır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
38.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler Avrupa, Amerika, Avustralya gibi güya medeni geçinen ülkelere ALATURKA tuvalet mefhumunu yaygınlaştırılması konusunda konsolosluklar, gurbetçi vatandaşlar ve sosyal medya olarak girişimlerde bulunalım. Hem hijyenik hem bakımı kolay. Hadi iş başına beyler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda tasinabilir olucak usb bellek gibi takican yaninda tasican yurtdisinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

benim bildiğim kadarıyla onlar her gün yıkanıyodu

iyide mesela diyelim evde değilsin dışardasın dışarda insanlık hali tuvaletin geldiği zaman giriyon herhangi bir umumi tuvalete işini görüyosun. sonra ne yapıyolar. eve gidene kadar pis pis duruyolar mı yani ?
  • Pis herifler ya tiksiniyorum aklıma geldikçe. Zaten pisler

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

benim bildiğim kadarıyla onlar her gün yıkanıyodu

iyide mesela diyelim evde değilsin dışardasın dışarda insanlık hali tuvaletin geldiği zaman giriyon herhangi bir umumi tuvalete işini görüyosun. sonra ne yapıyolar. eve gidene kadar pis pis duruyolar mı yani ?

Alıntıları Göster
    Her gün düzenli yulaf tahıl vs lifli beslendikleri için düzenli olarak sabah sıçıp banyo yapıyorlar. Düzenli dışkılama olduğu için de dışarda bir yerde bastırmıyor. Ha ishal olur vs o zaman başka. Ama zaten Yüksek lifli beslendikleri için ishal olma olasılıkları düşük. Ama tek tük de olsa sürekli hamburger fastfood tarzı beslenen Kişiler de vardır. Onlar pis kokuyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 15 Ocak 2019; 7:33:57 >

• Ben devamlı bira şişesindeki suyu arkadan verip diğer elle şap şap şap sonra klasik kurulama işlemi şeklinde yapıyorum. Pet şişeler yamuluyor filan hem cam şişede su bir anda akmıyor daha kullanışlı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.