Eski üyeliğim sınırsız çizilmişti, bunu da çizecekmişsiniz eyvallah, ceza kullanıcı adına değil kişiye verilirmiş, eyvallah Pekala neden bu adamı forumda tutuyorsunuz ? Yandaşınız olduğu için mi, aynı ideolojiye sahip olduğunuz için mi yoksa neden ? http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=909371
Kendisi zamanında sınırsız ceza almış biri, tekrar forumda ama benim geri dönmem birilerine batıyorken bu adam forumda fink atıyor.Hepimiz biliyoruz ki siz, yönetim forumdaki inançsız, solcu veya kemalist arkadaşları istemiyorsunuz, bunu gaaaayet iyi biliyoruz, kanıt istiyorsanız buyrun konu dışına bakın bakalım.Her konuda milleti kışkırtan, Atatürk'e hakaret eden, solcu kesimle dalga geçen arkadaşlar sapasağlam dururken her konuda kışkırtılan ve hakarete uğrayan kemalistler, ateistler ve bazı solcu arkadaşlar nedense sınırsız yemişler.Siz yine bir kılıf bulup bu konuyu rafa kaldıracaksınız, biliriz sizde kılıf çoktur, beni de tekrar sınırsız çizeceksiniz, ona da eyvallah ama adalet varsa iyi kötü, sadece bana veya benim gibilere uygunlanmasın.
Üyelerin hesapları ile ilgili yaptırımları-düzenlemeleri henüz 3. kişilerin görüşüne açmadık. Haliyle bu konuda hesap vereceğimiz kişi an itibari ile siz değilsiniz. Nasıl sizin hesabınızla ilgili bilgileri paylaşmıyorsak size de bu konuda bilgi vermek zorunda değiliz.
Kişinin kural dışı davranışlarını gördüğünüzde yapmanız gereken şikayet sistemini kullanmaktır. Yönetiminde bulunduğum bu forumda bize karşı itham olunan en komik ifade "yandaş"lıktır. Bildiğinizi sandığınız şeylerin neredeyse tamamı yanlış. Belki siz bir kısım kişileri istemiyor olabilirsiniz ancak biz her kesimi istiyoruz.
İyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Üyelerin hesapları ile ilgili yaptırımları-düzenlemeleri henüz 3. kişilerin görüşüne açmadık. Haliyle bu konuda hesap vereceğimiz kişi an itibari ile siz değilsiniz. Nasıl sizin hesabınızla ilgili bilgileri paylaşmıyorsak size de bu konuda bilgi vermek zorunda değiliz.
Kişinin kural dışı davranışlarını gördüğünüzde yapmanız gereken şikayet sistemini kullanmaktır. Yönetiminde bulunduğum bu forumda bize karşı itham olunan en komik ifade "yandaş"lıktır. Bildiğinizi sandığınız şeylerin neredeyse tamamı yanlış. Belki siz bir kısım kişileri istemiyor olabilirsiniz ancak biz her kesimi istiyoruz.
İyi geceler.
Msn konuşmamızda bana hesaplara değil kişilere ceza verdiğinizi, bu yüzden bu hesabımın da sınırsız ceza alacağını söylediniz.Tahmazoğlu zamanında Karn-ı bahar ile aynı sebeplerden ötürü sınırsız çizilmiş bir üye, madem beni kabul etmiyorsunuz onu da kabul etmeyeceksiniz ki ne kadar adil olduğunuzu sorgulamayalım
Şu an siz de fake olarak yazıyorsunuz. Sizi de kabul etmiyoruz onu da kabul etmiyoruz. Ceza aldığınız mesajlar ortada, niye sınırsız ceza aldığınız ortada.
Siz yönetimi asılsız bir şekilde, yandaşlıkla suçladığınız sürece daha çok fake hesap kullanırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Şu an siz de fake olarak yazıyorsunuz. Sizi de kabul etmiyoruz onu da kabul etmiyoruz. Ceza aldığınız mesajlar ortada, niye sınırsız ceza aldığınız ortada.
Siz yönetimi asılsız bir şekilde, yandaşlıkla suçladığınız sürece daha çok fake hesap kullanırsınız.