Şimdi Ara

Tahmini Ygs Sıralamanız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emma morley

ygs-5 te 440-450 arası bir puan tahminen kaç olur sıralamada?

9k-5k
  • 355 ygs 5 e kaç bin gelir bilene +rep
  • arkadaşlar hangi puan hesaplama sitesi daha gerçekçi karekökten hesaplıyorum 393 diyor açı 380 filan diyor fen bilimleride 374 filan ygs 1 için birde bu aralarda kaç bine girerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

arkadaşlar hangi puan hesaplama sitesi daha gerçekçi karekökten hesaplıyorum 393 diyor açı 380 filan diyor fen bilimleride 374 filan ygs 1 için birde bu aralarda kaç bine girerim?

açı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

arkadaşlar hangi puan hesaplama sitesi daha gerçekçi karekökten hesaplıyorum 393 diyor açı 380 filan diyor fen bilimleride 374 filan ygs 1 için birde bu aralarda kaç bine girerim?

açı

peki o puana ortalama kaç bin gelir sence hocam
  • ygs-1 ilk 25bin-35bin arası
  • Ben de eğer kaydırma falan yapmadıysam ygs-1 440-445 arası gelecek ortalama kaç binde olurum ilk 10k için yeterlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

355 ygs 5 e kaç bin gelir bilene +rep

geçen sene tanıdığım bir arkadaş 350 puanla ilk 90 bine girmişti. Sende inş. 80 bine girersin.
  • ygs3 350 puan kaça girer beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

ygs3 350 puan kaça girer beyler ?

Geçen sene ygs 3 350 puan ilk 107 binmiş. Bu seneki başarı sıralamalarında oynama olursa eğer ( Türkçe uzundu.Sözelciler matematiğe çok zaman ayıramadı diye biliyorum.)ilk 90k olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

quote:

açı

peki o puana ortalama kaç bin gelir sence hocam

beni salla surdan bakhttp://www.osym.gov.tr/dosya/1-59198/h/bolum5puandag1.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

Ben de eğer kaydırma falan yapmadıysam ygs-1 440-445 arası gelecek ortalama kaç binde olurum ilk 10k için yeterlimi

8k civarı bence.
  • beyler ben ünide okuyorum ama bu sene birdaha girdim ygs5 puanı olarak 407 civarı bişeyler bekliyorum sıralamam nasıl olur ?
  • Ygs 5 430 civari ne olur sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetss

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

355 ygs 5 e kaç bin gelir bilene +rep

geçen sene tanıdığım bir arkadaş 350 puanla ilk 90 bine girmişti. Sende inş. 80 bine girersin.

inşallah ham 80 bin gelirse havalara ucacağım yaaa

• ygs 1-2 de 320-330 puan ne kadar gelir?
  • Öylesine spor olsun diye girdim bu sene tahminim 3k-5k arasında bişey olur sıralamam kontrol etmedim sonucumu böyle daha heyecanlı birinci bile olabilirim

edit: sonuçlar
    ygs1:3300 ygs2:3372

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aintgonna -- 20 Nisan 2012; 8:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetss

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

ygs3 350 puan kaça girer beyler ?

Geçen sene ygs 3 350 puan ilk 107 binmiş. Bu seneki başarı sıralamalarında oynama olursa eğer ( Türkçe uzundu.Sözelciler matematiğe çok zaman ayıramadı diye biliyorum.)ilk 90k olur.

88k geldi dostum helal
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.