Baros sakatlık sorunları yaşamaz ise 20'nin üzerine çıkıp gol kralı olur, Elmander 10 küsür gol atar.
Baros-Forlan ikilisi olursa Baros kesinlikle gol kralı olur. Forlan hem kendi atar, hem Barosu besler.
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ Elmander: 17 Forlan:22 Baros:17 Reyes:11 Gol 18 Asist Arda:9 Gol 14 Asist Bunları Lig ve kupayı dahil ederek söylüyorum Hocam burası toplam 75 gol yapıyor Bu takımın Savunması ve geri kalanı da 10-20 arası atsa?Kesin şampiyon oluruz 2 katını yemezsek
quote:Orijinalden alıntı: *Chevolution quote:Orijinalden alıntı: JessieJ Elmander: 17 Forlan:22 Baros:17 Reyes:11 Gol 18 Asist Arda:9 Gol 14 Asist Bunları Lig ve kupayı dahil ederek söylüyorum Hocam burası toplam 75 gol yapıyor Bu takımın Savunması ve geri kalanı da 10-20 arası atsa?Kesin şampiyon oluruz 2 katını yemezsek Türkiye Kupasında 10 maç felan yaparız diye rakamları yüksek tuttum. Beypazar Pendik Yeni Malatya felan gelirse 5-6 olur coğu maç
quote:Orijinalden alıntı: Darth Furko quote:Orijinalden alıntı: ghostriderx Eto'o bitmiş Higuain bavulları toplamış bugün yarın açıklanır Selçuk İnan bitti.
quote:Orijinalden alıntı: El Cazador Beyler Pires'i de ekleyin listeye, uçak rötar yapmış geliyor. Pires gravensen leberaber geliyormus kesin 10 gol de onlaratar