Şimdi Ara

tahribat.com veya r10.net davetiyesi aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elinde fazla r10.net veya tahribat.com davetiyesi olan bir yardımsever varsa ve bana ulaştırırsa duacısı olurum

• Kimse atmaz r10 1 senede 1 kere davet veriyorlarmış olsa ben alacaktım
  • Valla r10 da bir tane davetiyem vardı. Uzun zamandır girmiyordum, dedim bi bakayım sana gönderirim diye de, o davetiye de yok olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Valla r10 da bir tane davetiyem vardı. Uzun zamandır girmiyordum, dedim bi bakayım sana gönderirim diye de, o davetiye de yok olmuş.

Tüh ya
  • davet sistemi kalktı anlayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLqa

davet sistemi kalktı anlayın artık

Son kayıt olan kişinin üyelik tarihi : 25-12-2010. Demekki davettiyesi olanlar yollayabiliyor.
  • quote:

davet sistemi kalktı anlayın artık

Sakin ol genç, haberimiz yoktu.

Edit, varmış hem bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 25 Aralık 2010; 17:44:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R10 davetiye ihtiyacım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neye göre davet veriliyor? rep sistemi kalktığından beri kimsede davet yok. rep kalkınca davetde kalktı diye biliyorum.
  • http://r10.net/register.php

R10.net Sitesine üyelik şu an sadece davetiye sistemi ile yapılmaktadır. Foruma üye bir arkadaşınızdan sizi davet etmesini isteyebilirsiniz. Eğer foruma üye tanıdığınız yoksa Webmasterlık ile ilgili özgeçmişinizi buraya yazarsanız size yönetim tarafından davetiye yollanabilir.

davet sistemi varda şansımıza davetiye yok..
  • quote:

neye göre davet veriliyor? rep sistemi kalktığından beri kimsede davet yok. rep kalkınca davetde kalktı diye biliyorum.

Rep sistemine göre davettiye veriliyordu. Önceden davettiyesi olandan neden geri alsınlar? Yeterki davettiyesi olan adam bulun. Banada sağolsun dh den biri yardım etmişti hala üyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

neye göre davet veriliyor? rep sistemi kalktığından beri kimsede davet yok. rep kalkınca davetde kalktı diye biliyorum.

Rep sistemine göre davettiye veriliyordu. Önceden davettiyesi olandan neden geri alsınlar? Yeterki davettiyesi olan adam bulun. Banada sağolsun dh den biri yardım etmişti hala üyeyim

Rep sistemi kalkmadan önce eminim 3-4 davetiyem vardı. Şuan yok.
    Bu arada radminin açıklamasını gördüm:

"Öncelikle şunu belirteyim ki. İnsanlara faydalı olan kişilere daha çok davetiye verdirmeli sistem üzerine kurmaya çalışıyorum algoritmayı ama elimde çok fazla istatistiksel veri yok.
    Bu sebeble şu kriterlere göre davetiye veriyor sistem. Sistem süper degil ama şimdilik idare eder.
    Forumda geçirilen ortalam süre+ Günlük Ortalama Mesajları (off topic ve maxigeyik mesajlarını saymıyor sistem) + itrade skoru+ Forumda biraz eskimiş olması+ ban cezasının az olması yada olmaması+ davet ettiği kişinin banlanıp banlanmaması ( arıza kişileri davet edenlere bir daha davetiye vermiyor sistem)"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

Rep sistemi kalkmadan önce eminim 3-4 davetiyem vardı. Şuan yok.
    Bu arada radminin açıklamasını gördüm:

"Öncelikle şunu belirteyim ki. İnsanlara faydalı olan kişilere daha çok davetiye verdirmeli sistem üzerine kurmaya çalışıyorum algoritmayı ama elimde çok fazla istatistiksel veri yok.
    Bu sebeble şu kriterlere göre davetiye veriyor sistem. Sistem süper degil ama şimdilik idare eder.
    Forumda geçirilen ortalam süre+ Günlük Ortalama Mesajları (off topic ve maxigeyik mesajlarını saymıyor sistem) + itrade skoru+ Forumda biraz eskimiş olması+ ban cezasının az olması yada olmaması+ davet ettiği kişinin banlanıp banlanmaması ( arıza kişileri davet edenlere bir daha davetiye vermiyor sistem)"

Demekki davettiye sistemi devam ediyormuş işte

• yılbaşında davetiyesiz üye olabilirsin diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcassin

http://www.r10.net/newthread.php?do=newthread&f=92

burdan konu aç ;)

denedim sağolun işe yarar umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.